2020. április 3., péntek

Meraki (Kim JongIn "Kai" & Park SooYoung "Joy")


Sziasztok!

Music challenge - Madonna - Masterpiece
Úr Isten! Nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz a véleményetek! Sokat dolgoztam ezzel a novellával, és bőven átléptem a komfortzónám határát >< Nagyon félek, és nagyon várok minden pozitív, épító és negatív kritikát is!
Meghallgattam a zenét, PUFF rögtön eszembe jutott ez a történet, és azóta meg sem álltam. Pár hete még azon gondolkdotam, hogy kilépek a challenge-ből, erre tessék, itt vagyok, ilyeneket írok. Ráadásul 13 oldal és 5255 szó :O Úgyhogy előre is bocsánat azoknak, akik nem szeretnek ilyen hosszú dolgokat olvasni xD
Ettől függetlenül jó olvasást és szórakozást mindenkinek!
Egyébként nem szoktam semmit hallgatni írás közben, viszont most nem tudtam tesóméktól koncentrálni, így elkezdtem hallgatni Bang YongGuk - Portrait cimű dalát, mert hirtelen az ugrott be, amit szeretek és nincs benne szöveg. Utána pedig minden alkalommal ezt hallgattam miközben írtam, szóval ha valaki szeretné, akkor nyugodtan olvassa a zenével együtt :3


Dermesztő némaság szelte ketté a rideg, hűvös hangár egész területét, ahogy lassan, nyikorogva kitárult robosztus ajtaja. A bent lévő élő testek ereiben szinte megfagyott a vér, épp elegendő sebességgel haladt tovább életet biztosító útján, miközben kettő fekete és egy fehér Jeep hajtott át a bejáraton. A méjráhkik* láncai lustán csörrentek, ahogy kíváncsi léptekkel merészkedtek közelebb a leparkoló autókhoz.
Öltönyös biztonsági őrök szálltak ki, egyikük a fehér autó hátsó ajtajához sietett, s kitárta azt. Park Sooyoung kecsesen szállt ki a járműből, cipőjének tűsarka tompán érkezett a poros padlóra, méregzöld, bársony anyagú nadrágkosztümjének alját porszemek vették birtokba. Sercegő hang hallatszott - fénycsövek gyulladtak fel, sorban, egymás után, mintha kötelező lett volna megvárniuk, hogy az előző teljes pompájában ragyogjon.
Kerekded arca grimaszba torzult, zöld kontaktlencsés szemei erősen záródtak össze a fénymennyiség hatására. Bal kezével az autó teteje után nyúlt, gyöngyökből kirakott csüngő fülbevalója kilengett, közben csilingelő hangot hallatott. Megszédült. Nem tudta eldönteni, hogy a hirtelen világosság miatt vagy a látványnak köszönhetően. Hátközépig hullámzó fekete tincseibe túrt, újra stabil lábakon állt.
- Miss Park - Hajolt meg előtte egy kis termetű férfi, majd idegesítő vigyorra húzta telt, kicsi száját. Már félig kopaszodott, egymástól távol álló szemei, magasan ülő orra és hosszúkás feje patkányszerű kinézetet varázsolt neki.
- Choi IlHwa-sshi - bólintott, vörös szája azonban nem indult meg arca szegleteibe, kifejezéstelen maradt, akár egy kő. - Jobb, ha bele is kezdünk. Ahogy látom - tekintetével gyorsan szántotta át a kerékkel felszerelt ketrecek rengetegét. Akár hetven darab is lehet -, nem lesz könnyű dolgom.
- Erre tessék - mondta nyájasan a férfi, majd jelzésként kitárta jobb karját a méjráhkik irányába.
Sooyoung az összes megmaradt lelkierejét összeszedte. A világ megannyi eldugott pontját megjárta már, számon se tudta tartani mennyi méjráhkit látott az elmúlt nyolc évben és hogy hány kereskedőnél tett látogatást. Voltak, akiknél csak egy-két példány közül lehetett válogatni, voltak, akiknél egy pár tucat akadt. Azonban ehhez fogható mennyiséget még soha, sehol sem talált.
Nem is értette, eddig hogy nem hallott Choi IlHwa páratlan gyűjteményéről: az a hír járta, hogy a mennyiség nem megy a minősége rovására. Sooyoung minden porcikájával remélte, hogy ezúttal a pletyka igaznak bizonyul és végre megpihenhet.
Egy rosszabb fajta kurátor volt, méjráhkik nyomában, a kifáradás szakadékának szélébe kapaszkodva. Nem lehetett letagadni, hogy minden egyes méjráhki mély nyomot hagyott az emberben - akárcsak egy festmény -, de kivételek mindig is voltak, Sooyoung zöld szemei pedig különleges erővel bírtak. Tehetsége volt megtalálni azt a kis pluszt, ami egyesekből hiányzott, ami az átlagosnál is szédítőbbé tette ezeket a káprázatos embereket.
Sose felejti el a nagy áttörését - Lee TaeYong. Sohasem látott még hozzá hasonló férfit, a teste akaratlanul is egyre közelebb és közelebb sodorta őt, egyenesen a vékony, izmos karokba. A mintapéldánya, az egyetlen hibája. Lee TaeYong megtanította rá, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek.
Ez jó hat éve volt már, azóta minden egyes lépése, minden egyes mozdulata a terv szerint történik, a legapróbb kilengés nélkül. Ott volt például Chittaphon - akit mindenki szívesebben hívott Tennek -, de ellenállt. Lee TaeMin, kibírta. Kim Chungha, aki több szempontból is újdonság volt, mégis elég erős tudott maradni. Mindez persze lehetetlen lett volna a TaeYonggal vétett hibája nélkül.
- Körülbelül tíz éve indult a biznisz, azóta bejártuk az egész világot. - Choi Ilhwa büszke tekintettel nézett végig zsákmányain, miközben ismertette jól menő cége történetét. - Minden kontinensen és országban vannak ügynökeink, akik a kapott információ morzsákat leellenőrizve győződnek meg róla, hogy a jelölt igazi méjhráki-e vagy sem. Az elején csak kettő-hárommal üzleteltünk, azóta viszont nyolcvanháromra nőtt a számuk. Miénk az egyik legnagyobb gyűjtemény az egész világon.
A ketrecek lakói visszafojtott lélegzetvétellel figyelték, ahogy Sooyoung lassú, kimért léptekkel haladt közöttük, összefont karokkal, miliméterről milliméterre, erősen szugerálva meztelen valójukat. A körülötte sétáló, baljósló biztonsági őrök pedig csak tetézték a csüggedt hangulatot.  A kiválasztás mindig idegtépő volt, a bizonytalanság bűzös lehelete lengte őket körbe, egyesével meglátogatva mindnyájukat, pont ahogy a vásárlók is tették. Ott volt a remény, hogy egy jobb helyre kerülnek, viszont kézenfogva jött vele a rettegés, hogy csak rosszabb lesz. Ezek ketten mindig párban jártak.
- Ő itt Park Jimin - kezdte a tulajdonos -, pár hete került hozzánk. Az egyik legjobb barátjának az anyja értesített bennünket. Miközben a hét srác a kertben gyakorolt, kiszúrta, hogy ő itt más, sokkal nagyobb aurával rendelkezik, mint a hat másik. Igaza is volt.
Sooyoung végignézett a sarokban magzatpózban ücsörgő fiatal arcán, dundi almácskáin, széles orrán, csókos száján. A fiú viszonylag alacsony volt, biztos volt benne, hogy teljes irányítása van minden porcikája felett.
Tekintetét a fiúéba fúrta: - Keménydió - jegyezte meg az idős férfinak, majd továbbállt.
Park Jimint nehéz lesz feltörni, viszont ha eljutnak a siker kapujáig, rájönnek majd, hogy megérte. Ha eljutnak. Hiszen a fiú életében nem a tánc volt a legfontosabb, hanem akikkel csinálta. Sooyoung biztos volt benne, hogy egyelőre nem fogja tudni elképzelni, hogyan találhatna életet mentő örömöt abban egyedül, amit eddig az életet jelentő barátai tettek igazán értékessé.
A léptek zaja elhalt, ahogy megállapodott egy cella előtt. Egy Jiminnél magasabb, edzett, rövid hajú férfi csinált fekvőtámaszokat. Levegővételei elérték a nő füleit, ahogy fel-le emelkedett a teste.
- Lee Howon. Úgy volt, hogy idol lesz, viszont a castingos nagyobb potenciált és persze szép kis summát látott benne, így átpasszolta nekünk. Ez már évekkel ezelőtt történt, azóta valahogy mindig visszakerül hozzánk - kuncogott a szerencséjén Ilhwa.
Sooyoung lenézően, félvállról pillantott rá, majd tovább indult.
Howon tökéletes lett volna, hogyha egyszerűen a már hátrahagyott, mindennapos munkáját akarta volna intézni. Engedelmes egyed, aki már beletörődött a sorsába, ráadásul férfias, tele szexuális kisugárzással. Amellett a tény mellett sem lehetett elmenni, hogy a cellájában jókedvéből is edz, nem csak a kötelező fitten tartás céljából, ami nők előtt csak pluszpont.
- Nem akarja megnézni, ahogy táncol? - szólt utána a férfi.
- Nem. Túl tökéletes - hazudott Sooyoung. Legszívesebben megnézte volna, ezerszer és még százszor is, ahogy a férfi előadást tart. De nem ezért volt itt.
- Oh, oh, oh! - hallatszott Ilhwa izgatott hangja, ahogy egy fiatal nő elé értek. - Ő itt Lalisa Manoban. Csodálatos teremtés! Thaiföldről került hozzánk, egy cirkusz tagja volt, akik a csőd szélén álltak, így meg kellett válniuk a kis Lalisától.
Lalisa egyértelműen nem volt jó állapotban, alultáplált volt, a melleiből alig maradt valami, csontjai szinte átszakították a bőrét.
- Csodálatos teremtés lenne…
Sooyoung megindult a ketrec felé, idegenvezetője azonnal utána lépett, azonban a nő magabiztos kézmozdulattal jelezte neki, hogy maradjon ott, ahol van. A férfinak esélye sem lett volna ellenkezni, ugyanis két nagydarab test állta az útját.
Lalisa kétkedve figyelte potenciális új gazdájának minden mozdulatát, aki egyre közelebb ért hozzá, míg végül a rácsnak nem támaszkodott, és kezével hívó mozdulatokat nem tett. Többször is átgondolta mihez kezdjen, végül beadta a derekát.
- Ne hagyd, hogy összetörjék a lelked. Nyerd vissza az erőd, juss ki innen, ha kiállítanak is jobb, mint ez a hely. Azzal pedig a remény is megtalál az igazi szabadságra.
- Ha elvisznek, azzal csak jól járnak - sziszegte gyűlölködve.
- Te pedig még jobban.
Ujjait lecsúsztatta a hideg cső érdes felületéről, és vissza sétált a nem kívánt társaságához. Tudta, hogy Lalisa tisztában van vele, nincs rá biztosíték, hogy jobban jár, ha innen megveszi valaki. Ennek ellenére nem tudott csak úgy elsétálni a lánytól, Shiah-t látta benne.
- Ő itt Chae Hyungwon…
- Nem érdekel! - förmedt rá a férfira. - Nem az életük története miatt vagyok itt, nem érdekel, hogy kik voltak, hogy hogyan kerültek ide - köpte. - Az érdekel, amit a világnak adnak magukból.
Elege volt. Nem bírta tovább hallgatni a neveiket, amiket el kellett dobniuk a bezárásuk napján, hiszen már nem azok az emberek voltak, mint akkor, már méjráhkik voltak. Nem akarta megismerni a rémtörténeteket arról, hogy kinek az árulása miatt kerültek ide, vagy hogy honnan jöttek, hiszen semerre sem tartottak. 
Sooyoung kezdte feladni a reményt, amikor a kínálat nagy részét már átnézte. Pedig most tényleg azt hitte, hogy egy erős tippet kapott, erre tessék, újabb elvesztegetett órák, újabb megnyomorított tekintetek, amik éjszakáról éjszakára hű társai lesznek. Nem mutatta ki mély csalódottságát, miért is lett volna csalódott, amikor szebbnél szebb művészeket tártak elé. Azonban ő már nem ezt kereste, azzal már felhagyott.
Lánc hangos csörömpölését hallotta, majd egy tompa puffanást, amit fájdalmas nyögés követett. Valaki elesett a kalitkájában, egy olyanban, amit nem lát. Tekintete a jobb oldalon húzódó súlyos fekete függönyre terelődött, a fény egy kis résen szökött be a fodrok mögé, látni engedte a levegőben szállingózó porszemek kacér táncát. Megmozgatta a fantáziáját, tántoríthatatlanul indult meg, hogy felfedezze mind azt az ismeretlent, ami mögötte bújt meg. Ilhwa azonnal utána iramodott, ám a biztonságiak visszafogták, saját emberei pedig későn érkeztek. Sooyoung kijjebb tárta a leereszkedő, puha anyag szélét és belépett a nyíláson.
A beszűrődő fény nem bírt ellenállni, tolakodva érintette meg a táncos meztelen testét, ezzel titokzatos fénybe áztatva vonásait, felfedve őt az egész, érdemtelen világ előtt. Kreol bőre épp úgy ragyogott, mint teljes lénye. Sötét, szinte fekete haja gúcba volt fogva, csak pár tincs rakoncátlankodott arcának virágos mezsgyéjén. Mintha minden éjszaka miniatűr, pufók angyalkák látogatnának el hozzá újrafesteni legbecsesebb alkotásuk, hogy az elmúlt nap fájdalmának nyomait meg nem történtté tegyék. 
Elterülve feküdt, mellkasa ütemesen mozgott zihálása közben, pár pillanat múlva ülő pozícióba tornázta magát. Sooyoung oldalra biccentett fejjel követte végig, ahogy alig látható mozdulatokat téve átvette a koreográfiát, felállt, s ismét megpróbált piruettezni, azonban a lánc nem engedte, így újra a padlón kötött ki. Ki tudja hanyadjára már. Ezúttal nem futott neki mégegyszer, észrevette a társaságot, így a földön folytatta a külső szemmel rendszertelennek tűnő mozgását.
Sooyoung egyből megfejtette; még ültében is táncolt; úgy tűnt mióta megkaparintották, egy pillanat nem volt az életében, amikor ne a táncra gondolt volna. Ő tényleg a tökéletes méjráhki, az erről keringő szóbeszéd igaznak bizonyult.
Kim Jongin, hát megvagy.
- Ő kell nekem - jelentette ki határozottan, összefont karokkal, amikor Choi Ilhwa megérkezett mellé, egy pillanatra sem levéve káprázó szemeit a kiszemeltről.
- Ő Kai, de már megvették - jött az egyszerű válasz, számára viszont ez nem volt elfogadható.
- Én. Épp most.
- Nem. Még Ön előtt, három napja - magyarázkodott a férfi, a türelme kezdett fogyni. Sooyoung láthatóan semmibe nézte őt, olyan érzést váltott ki benne, mintha valaki a szívében izzó parazsat fújkálná, hogy felélessze a tüzet.
- Akkor most rálicitálok.
- Nem teheti.
- Choi Ilhwa-sshi, tudja ön, hogy ki vagyok én? - rideg hangja megborzongatta a férfit. Sooyoung továbbra sem nézett rá, ami talán még félelmetesebbé tette. Kezeit érzékien csúsztatta fel a fehér csipke anyagra nyaka körül, mintha épp saját magát készülne megfojtani, majd kényelmetlenséget színlelve megmozgatta a fejét, apró nyögdécselő hangokat kiadva. - Néha annyira szoros tud lenni ez a kiegészítő, kár lenne, ha magának is meg kellene tapasztalnia.
- Úgyse tudja megfizetni.
A kereskedő cinikus hangszíne felbőszítette - hirtelen fordult felé és kapta el jobb kezével a torkát. Olyan erősen szorította, ahogy csak tudta, ügyelve rá, hogy az eszméleténél marajdon. A biztonsági őrök egyszerre rántottak fegyvert, azonban Sooyoung túlerőben volt, mint mindig.
Jongin mit sem törődve a kialakult helyzettel mozgolódott tovább a lakhelyéül szolgáló rideg vasszerkezet padlóján, miközben egy dallamot dúdolt a mozdulataihoz. Nem érdekelte a civakodás, számára mindegy volt, hol éri a reggel; a szinte már otthonává vált hangárban, egy idegennél, vagy az ismeretlen ismerősnél. Rég nem számított.
- Ugye, hogy mennyire szoros tud lenni? - kérdezte Sooyoung gúnyosan, miközben grimaszt varázsolt szobornak tetsző arcára. Ilhwa feje egyre vörösebb lett, krákogó hangokat hallatott, próbálta az ujjakat lefejteni magáról. - Most pedig mondjon egy árat.
Hirtelen kapott levegő után, ahogy újra szabad lett nyakának felülete, térdeire támaszkodva próbálta összeszedni magát, miközben kinyögte a számot.
- Ötszázmillió… dollár…
- Na, máris kényelmesebb lett a nyakdíszem! Milyen jó is az éltető levegő!


Sooyoung félrevonult két védelmező kíséretében. Elővette a telefonját, majd tárcsázta az egyetlen számot az előzményekből. Nem kellett sokat várnia, szinte azonnal érkezett a válasz.
- Megvan - vágott bele a lényegbe.
- Édes Istenem! - A vonal másik végén lévő nő hangja megremegett, ahogy a megkönnyebbülés és a boldogság egyszerre vágtatott keresztül testén.
- Nem olcsó… A legértékesebb méjráhki az egész világon, jóval a keret fölé kell mennie, hogy ha szeretné.
- Nem számít, hány millió vagy milliárd dollár. Akarom a fiam.


Az új cellája ezüstből készült, nem mondta volna, hogy sokkal kénylemesebb, esetleg tágasabb, vagy hogy jobban aludt volna, viszont mindenképp előrehaladásnak számított az előző, már rozsdásodásnak induló vasszerkezettel szemben. Háttal a hűvös padlón feküdt, nem érdekelték a fehér falak, a növények üde zöldje, a függönnyel takart óriási ablakok, viszont hálát adott, a sok természetes fényért és amiért a kalitkája fedetlen volt, így rálátása nyílt a mennyezeten lévő freskóra. A bárányfelhők tengerében egymással játszadozó megannyi puttót* figyelte és a szárnyaikat, amivel bárhová elrepülhettek. Irigyelte a szabadságukat, amit saját dimenziójukban kaptak, mint festmények. Ő lélegzett, mégsem élt.
Ritmusos kopogás ütötte meg a fülét, nem sokkal később nyikorogva tárult ki a kétszárnyú ajtó egyik oldala. Felült, zavartalanul nézte, ahogy Sooyoung végigtipeg a térségben, mintha a saját kifutója lenne. Fekete földig érő kezeslábasa úgy simult homokóra alakjára, mintha az érkezése előtt szabták volna rá. Egyberészes ruhájának felső része szalag nélküli fűzőre hasonlított, vállait a sötét anyag kezdetéig kigombolt fehér ing takarta. Kai pofátlanul méregette a nő hibátlan nyakát, a rajta fekvő vékony chokert, amiből egy ezüstszál futott a mellei közé, vörös, kívánatos ajkait, kihúzott kerek szemeit, kétoldalt hátracsatolt haját. Nyelt egyet.
Sooyoung acélosan állta az őt vizslató szempárt. Leakasztotta az oldalán csimpaszkodó kulcsokat, majd kitárta a fémkaput. Új méjráhkija fedetlen testéhez lépdelt, majd gyors, határozott mozdulattal tépett ki pár hajszálat a puha tincsek közül.
Jongin húsos ajkai elváltak egymástól, szemei összerándultak a váratlan csípős érzésre. Nem kérdezett, a tulajdonosa azt tett vele, amit akart. Figyelte, ahogy leguggol a jobb lábához, vékony ujjait a bokáját közrefogó láncra csúsztatja, majd egy kisebb kulcs segítségével lefejti azt a helyéről. 
Sooyoung felnézett az őt kémlelő arcra. Az igéző szemekre, amik megannyi festő művészetét rejtették magukba. A konkáv ívű, hegyénél kerekded orra, amire újra és újra gyengéd csókokat hintett volna, megállás nélkül. A kiszáradt, mégis csábító párnácskákra, amiknek megízlelésükkor végigsimítana a férfi sármos állának vonalán. Tudta előre, ha egyszer enged a csábításnak, sosem tud betelni vele. Kim Jongin volt az a csapda, amiből képtelenség lett volna menekülni.
Kai továbbra sem kérdezett semmit, mindenféle kényelmetlenség nélkül hagyta, hogy az előtte lévő addig tanulmányozza arcát, ameddig csak szeretné. Ez remek alkalom volt arra, hogy ő is ugyanezt tegye, feltérképezze a nő álomszép valóját. Azonban amikor már börtönének háttal állt, készen állva a távozásra, meggondolta magát. Tudnia kellett.
- Miért? - szólalt meg most először áthelyezése óta.
- Hogy tudj piruettezni - jelentette ki nemes egyszerűséggel Sooyoung, s megindult kifelé.
- A hajam - helyesbített a méjráhki. - Miért kellett a hajam?
Sooyoung orbitális idiótának érezte magát egy pillanatra, amiért nem arra gondolt először, ciccegett, miközben visszafordult a társasága felé. Tekintetével a falon lévő kamerákra pillantott, reménykedett, hogy csak látnak és nem hallanak. Tudta, hogy nem kellene elmondania az igazat. Nem a megbízói miatt aggódott, hanem azért, hogy a férfinak ne legyen még egy pontja a szar-az-életem cimszavas listáján. Mégis, ahogy nézte őt, a szemeit, valami megmagyarázhatatlant csalt ki belőle. Ha ennyire erősnek hiszi magát, hát legyen!
- Ki vagyok én -  tette kezeit mellkasára -,  hogy megfosszalak az igazságtól?
Drámai színjátéka mosolyra késztette Jongint, azonban elfojtotta az érzéseit.
 - Senki - közölte hidegen, el nem eresztve a másik tekintetét, mire a nő felhorkantott. - Sooyoung.
Jongin elégedett volt az időzítésével. Az említett akármennyire nem szerette volna, a meglepődöttség minden színe kiült az arcára. Próbálta lenyugtatni magát, hiszen elég híres kurátor volt, a férfi akármikor, akárkitől hallhatott róla. De hogy a vezetékneve nélkül illesse őt, az már más tészta volt. A kettejük között álló rácsokhoz sétált, minél közelebbről látni akarta a tekintetét, amikor hallja a kegyetlen igazságot.
- A szüleid béreltek fel - szórta el az első morzsát. - Mióta elragadtak tőlük, azóta keresnek, sikertelenül. Egészen mostanáig. - Önelégült félmosoly bujkált arca szegletében. - Persze nekem sem volt egyszerű - sóhajtott -, az utóbbi két évem csakis rólad szólt; bejárni a világot; belenézni minden egyes méjráhki nyomort rejtő szemébe. Azt hittem sose lesz vége. De a legnehezebben megszerzett gyümölcs a legédesebb.
Jongin halk, gunyoros nevetést hallatott, nem tudta sajnálni.
- Micsoda szenvedés, még jó, hogy nem ez a munkád.
Sooyoung figyelmen kívül hagyta a szarkasztikus megjegyzést. A férfi semmit nem tudott róla, had jártassa a száját. Majd oda szúr, ahol a legjobban fáj.
- Édesanyád sírt örömében, hogy megtaláltalak. Hisz oly’ rég kereste már egyetlen fiát. Látod a kamerákat? - Mutatott a falon lévő szerkezetekre. Jongin már érkezésekor kiszúrta őket, azonban nem tulajdonított sok figyelmet nekik. - Azért van, hogy a szüleid biztosra menjenek, hogy te vagy az. Viszont nekik nem te kellesz, Kai - erős hangsúllyal ejtette ki a becenevet, az arcuk közé emelve  a nemrég megszerzett hajszálakat -, nekik ezek kellenek, hogy megteremtsék a kisfiút, akit elragadtak. Nekik Kim Jongin kell. Te pedig már sose leszel ugyanaz, aki akkor voltál.
Jongin méregtől elvakultan gondolkodott, amikor a réseken keresztül megragadta Sooyoung fehér gallérját. Maga felé rántotta őt, egészen addig, amíg bőre nem súrolta a csöveket.
- Aki akkor voltam? - horkantott fogait összeszorítva. - Tíz éves voltam, amikor a ballett tanárom eladott engem. TÍZ! Fogvatartottak, bérbeadtak, eladtak! Egyik kézről jártam a másikra, bejárva az egész világot, nem többet látva belőle, mint ez a kibaszott cella! Kielégítve a vágyaikat, táncolva, hogy életben tartsam a lelkem! A szívem! Mégis az ő élvezetükre. Tizennégy évesen elkezdtek fogdosni, vetkőztetni, csókolgatni MINDENHOL.
- Nem érdekel - tiltakozott Sooyoung. Sejtette mi a történet folytatása, nem akart fültanúja lenni.
De Jongin nem állt meg.
- Nem számított fiatal vagy idős, nő vagy férfi, az ölembe ültek, magukba vezettek, megerőszakoltak. Kézről-kézre, mint valami szexjátékot, ami ráadásul a közönség és a beteg barátaik előtt teljes odaadással csodát teremt - csak úgy köpte a szavakat, szemeiben a düh és a gyűlölet ciklonja csapott össze, félelmet kiválta a nő minden porcikájából. - Most pedig ide jössz, és a szememre veted, hogy már nem vagyok az a Kim Jongin, aki voltam? - Olyan közel hajolt hozzá, hogy a szája már súrolta a vörös párnákat beszéd közben. Sooyoung szemeiben megdagadtak az erek, a könnyek lassan kezdték elhomályosítani látását.
- Nem hallgatom ezt tovább! - Sooyoung kitépte a testét a férfi kezei közül, heves léptekkel fogta menekülőre.
- Tönkretettek. Pont úgy, ahogy Lee Taeyongot.
Sooyoung teste megfagyott. A név újabb réteget szőtt a térben felgyülemlett feszültség hálójához.
- Annyit mesélt rólad. A kurátor nőről, aki megkaparintotta a szívét: aki egyszerre volt a pusztító, vad tűz, a meleget és boldogságot árasztó ragyogó nap; akinek a vérvörös, tépnivaló ajkaiból sose volt elég; akinek éjfekete haja olyan volt, akár a fodrozódó selyem. A neved sose mondta ki ösztönösen, csak miközben álmodott. Amikor megláttalak a hangárban, rögtön tudtam, hogy ki vagy.
Sooyoung lehunyta a szemét, Jongin épp felvágta a mellkasát, és a szívét tartotta a kezében. Rettegett, hogy a kérdésére való válasszal ki is fogja tépni az éltető szervet a helyéről. Lassú mély levegőket vett, mielőtt ránézett volna a másikra. A lelkiereje már a múlté volt, a férfi élettörténete és Taeyong nevének említése kivégezte a hadseregét, elsodorta az összes katonát, amit a hosszú évek során toborzott.
- Hol van most? - nyögte.
Jongin a plafonra pillantott. Az ártatlan, önzetlen kis angyalkákat figyelte, a hangszereket a kezükben.
- Feladta. Már csak puttóknak táncol.
Sooyoung minden fájdalmát kiengedve, zokogva hullott a kemény padlóra. Bemocskolták azt az értékes testet, a még értékesebb lelkével együtt. Csakis az ő hibája volt. Csak az övé.


Nem tudta eldönteni mi vezérelte. Az égető testi vágy biztosan, de az nem lett volna elég, ahhoz túl sokat tapasztalt már. De ott volt a lelki vágy is, ami régi, hiányolt ismerősként köszöntötte őt. A fő motivációja talán mégis az elengedés volt. Kim Jongin megtalálásával végre mindentől búcsút vehetett, ami eddig kényszeresen is, de az életét jelentette. Végre megbánás és a körülötte lévőkre való következmények nélkül tehetett bármit, amit akart. Egyedül a saját szívét sodorta veszélybe.
Léptei nyomán ezúttal csak a némaság maradt, meztelen lába csendes segítője volt éjszakai sóvárgásának kielégítésében. Testét selyem köntöse takarta, másra nem is volt szüksége, igazából még erre sem. Kizárólag a kezében lévő antik kulcs volt nélkülözhetetlen.
Ahogy belépett a szobába Jongin forgása megdermedt a levegőben, pár pillantással később egy falevél könnyedségével hullottak égnek álló karjai és felemelt lába a helyére. Sooyoung egyesével támadta meg az ablakokat és rántotta szét a nehéz sötétítőt, ezzel utat engedve az éjszakai égbolton csillogó milliónyi pötty fényének.
Jongin némán figyelte, ahogy a máskor elszánt nő most kételyekkel megtelve közelít felé, s mászik be a birodalmába. Percekig csak figyelték egymást, próbálták megfejteni mi játszódhat le a másik elméjének legmélyebb részén, mégis csak saját magukkal találkoztak. Hiszen nem is volt semmi más, csak a másikra tudtak gondolni, attól a pillanattól kezdve, hogy először megpillantották egymást.
Jongin megtette az első lépést, majd a másodikat, egészen addig, míg csak centik választották el a testüket. Bal kezét Sooyoung derekára simította, jobb kezével lecsúsztatta a finom anyagot a válláról, s egy perzselő csókot nyomott a kulcscsontjára, száját továbbra is a  bársonyos bőrön tartva.
Sooyoung testét egy jóleső, halk sóhaj hagyta el, kioldotta köntösének laza csomóját, ami hang nélkül hullott alá, mintha az őt fogva tartó béklyóktól szabadult volna meg. Jobb mutatóujjával végigvezette Jongin karjának vonalát, a nyakán keresztül, egészen a hajáig, ahol izgatottan engedte szabadjára az összefogott fürtöket, amik feladatukhoz híven eltakarták a férfi homlokát. Eldobta a gumit, majd felszántotta a fekete szálakat, rájuk markolt, úgy húzta el a férfi fejét a válláról. Érintésének helye továbbra is pezsgett, csak a melegség és a valódiság hiányzott onnan.
Kai hatalmas, forró tenyerét Sooyoung nyakára csúsztatta, nem bírta tovább a köztük lévő távolság jelenlétét, kapzsi elszántsággal esett neki a felkínált ajkaknak, nyughatatlanul kényeztetve azokat. A csók mámorító volt, a nő szájában a nemrége elfogyasztott bor zamata édes ízvilággal hintette meg. Keze a vékony derékról lentebb csúszott, erősen markolt rá a kerek fenékre, mire egy apró nyögést kapott válaszul.
Elváltak egymástól, Sooyoung szabad keze az arcára simult, ő pedig készségesen bújt tenyérbe. Mind a ketten mosolyogtak, úgy igazán, ahogyan rég nem tették. A nő combjai alá nyúlva az ölébe kapta őt, s ereszkedett térdeire.
Sooyoung felnyöszörgött, váratlanul érte a jéghideg föld érintése átizzott hátán, védekezés képpen mégközelebb bújt Jongin testéhez, aki lassan elengedte őt. Ezúttal nem kereste a tekintetét, most másra koncentrált; a lábfejéhez fordult, megérintette a kislábujját, érzékien húzta végig ujjhegyeit lágy bőrének felszínén, kecses lábán, érintve szeméremdombját, keresztül a mellén, egészen az orra vonaláig. Csukott szemmel élvezte bűntársa összes gesztusát, olyan volt, mintha a tavasz első meleg szellője cirógatta volna testének minden egyes szegletét.
Végighúzta recés nyelvét combjának belső ívén, a nyál hűvös nyoma csiklandozta, amitől halkan kuncogott. Egy pillanatra minden hang elhalt, majd duplán tért vissza, amikor Jongin nyelvének becéző művészetével ajándékozta meg. Megfordult körülötte a világ, ha lett volna lepedő, akkor egy pillanatra sem engedte volna el, így viszont jobb ötlet híján a férfi haja után kapott. Muszáj volt kapaszkodnia.
Jongin olyan helyekre juttatta el, amikre még álmában sem mert volna gondolni. Minden porcikája azért esedezett, hogy kellőképpen viszonozza mindazt a kéjt, amit az elmúlt pillanatokban kapott. Nem az elmúlt nap, hanem az egész életének fájdalmát szerette volna eltörölni a férfi életéből, még ha csak erre a kis időre is, és egy igazán erotikus módszerrel.
Sooyoung kínzó lassúsággal hintette el csókjait az izmos belső combokon. Hezitálás nélkül nyúlt a férfi tagja után, s cseresznye ajkait bevetve juttatta el a gyönyör földjére, elfeledtetve vele minden épelméjű gondolatát.
Amint lehetősége adódott magához térni, Jongin azonnal a nő álla alá nyúlt, felült eddig fekvő pozíciójából, majd mély, ráérős csókba vonta partnerét. Sooyoung a jobbján térdelt, azonban ő azt akarta, hogy közrefogja őt, így bal lábát átemelte a másik oldalára, kezeivel pedig a csipőjére szorított.  Apránként haladva húzta ölébe a könnyű, habtestet, egyre beljebb és beljebb haladva a nedves kánaánba. Vékony karok ölelték át a hóna alatt, pici ujjbegyek nyomódtak kidolgozott hátába.
Sooyoung teljes felsőtestével ránehezedett, ahogy átadta magát neki, míg ő hátravetette fejét az elsöprő érzésben, miközben egy férfias hang hagyta el a torkát. De ez nem volt elég, többre vágytak. Jongin lefejtette magáról a birtokló ujjakat, újra az ezüstre fektette párját, aki automatikusan fonta lábait a szabadon lévő derék köré.
Jongin fokozatosan váltott egyre lendületesebb és határozottabb lökésekre, céltudatosan haladt a gyönyör célvonala felé. A Sooyoung feje fölött tartott, összekulcsolt kezeikre pillantott, szorított rajtuk egyet, ahogy megtalálta a szenvedélytől ködös zöld tekintetet.
A Hold és a csillagok ablakokon át beszökő fénye az ezüst kalitka felszínén kergetőzött, olykor átsuhanva a benne lévő, egymás karjaiban vigasztalódó izzadt testek aranybarna és hófehér felszínén.
Egy pillanatra megállt az egész világ, ahogy szerelmeskedés közben két lélek végleg összeforrt egy egésszé.


A rideg fém felületén találta őket a pirkadat, még mindig összefonódva. Eszük ágában sem volt elengedni a másikat, esetleg átmenni egy puha meleg ágyba. Féltek, hiszen tudták, hogy ha akár egy pillanatra is elengedik egymást, akkor mindennek vége.
Sooyoung egészén a libabőr futkosott, ahogy Jongin gyengéden cirógatta testének lágy vonalát. Ő fejét a férfi mellkasán pihentetve, ujjaival kockás hasán, két anyajegye között cikázott. Kissé fázott, hiszen egy szál semmiben feküdtek ott órák óta, ráadásul pár órája még izzadságtól csillogott mindkettejük bőre.
Eszébe jutott Jongin és az összes többi méjráhki, akik szokástól eltérően Choi Ilhwánál meztelenül vannak fogvatartva. Ő se adott a mellette fekvő férfira ruhát miután elhozta, hiszen tudta, nemsokára úgyis megszabadul tőle. Most mégis a világ legszörnyűbb emberének érezte magát miatta.
- Régen Joy volt a becenevem, mert mindig mindenkit képes voltam jobb kedvre deríteni. Elég hihetetlen nem? - horkantott fel a keserű emlék hatására.
- Engem most is jobb kedvre derítesz - mosolyodott el Kai, azonba ezt a lány nem láthatta.
- Van egy húgom, Shiah. Együtt nőttünk fel, éveken keresztül egy szobában, mindent együtt csinálva, a táncot is. Ő olyan, mint te, egy méjráhki - kezdte Sooyoung csüggedten a saját történetét. Jongin eddig teljesen laza teste akaratlanul is megfeszült. - Neki szerencséje volt, mert megtudtam, hogy el akarják vinni. Nem volt más választásom, keresnem kellett helyette valaki mást. Nagyon ritka az olyan vadász, akinek a testvére maga a préda, viszont én ezért vagyok kivételes. Mivel életem szinte minden percét vele töltöttem, így nem volt nehéz mást találni. - Sooyoung szájíze keserűvé vált, miközben mesélt. - Park Jisungnak hívták. Sose fogom elfelejteni a nevét. Utána nem volt visszaút, a húgom védelme továbbra is elsődleges szempont volt, a kereskedők sose feledkeztek meg róla.
Jongin valamiért megkönnyebbült, hogy Sooyoung nem önszántából foglalkozott azzal, amivel. Ez persze nem mosta le róla a rengeteg nevet és lelket, amit eltiport, mégis vigasztalta a tény, hogy mindezt a húga megmentéséért tette. Indok ide vagy oda, az érzéseit akkor se tudta volna tagadni, ha kiderül, hogy nőt csakis önös érdekei hajtották..
- Az ember a szeretteiért mindenre képes. Valahol te is olyan vagy, mint mi. Az egész lényedet feláldozva véded a húgod - mondta ki hangosan gondolatait, miközben a karján hullámzó fekete hajzuhatagot simogatta.
- Egy idő után persze a pénz se volt teher… - vallotta be, mintha azon dolgozna, hogy eltaszítsa a mellette lévő szívét. - Viszont két éve Shiah lába eltört, így végre felhagyhattam ezzel az egésszel. Ekkor találtak meg azzal, hogy keresselek meg téged, én pedig nem mondhattam nemet, hisz annyi pénzt ajánlottak, ami egy egész életre elég. Egy jó életre a húgommal. Nem gondoltam volna, hogy két teljes évembe fog kerülni megtalálni téged.
Jonginnak semmi kedve nem volt a kiábrándító szüleiről és a saját nyomorúságos életéről beszélni, így terelte a témát. 
- Milyen a húgod?
- Igazi vadóc, mindig a saját feje után megy és mindenre képes azért, hogy táncolhasson. Olyan, mint te, csak akkor csinál valamit, hogyha tényleg akarja, viszont akkor mindenét beleteszi. Egy egész univerzumra elég érzelemmel fog bele mindenbe, amit szeret és azokért, akiket szeret. Szerelemben szenvedélyes, akár csak te és...
Sooyoung teste megfeszült, ujjainak örökös cikázása leállt, szemei kimerevedtek, ahogy húga leírása közben fejében összeállt a kép.
- Te jó ég - suttogta maga elé.
Menekülőre fogta, akár egy betörő, aki lebukott, minél előbb el akarta hagyni a tett helyszínét.
- Mi a baj? - értetlenkedett Jongin, majd ő is felpattant. Nem akarta tétlenül nézni, ahogy a boldogság becses homokszemei kiperegnek az ujjai között.
- Én ezt nem érdemlem meg - motyogta halkan az általa igaznak hitt valóságot, összetört tekintetét a másik rettegő szemeibe fúrva.
Egy pillanatig tartott csupán, míg végleg el nem szakadt a férfitól, hogy az éjszaka elhagyott köntösét megszerezve sétálhasson el mindattól, ami nem járt neki.
Jongin minduntalan kapkodott Sooyoung keze után, azonban csak a ruha megkötőjét érte el. Erősen szorítva markában az anyagot indult meg a nagy rohanásban nyitva hagyott cella ajtajához. Szabad volt az út, mégse volt elég ereje átlépni a küszöböt.


Haja magas copfba volt fogva, világos farmer tapadt vékony lábaira, lenge, puffadt ujjú fehér inget viselt, nyakában rúzsa színével megegyező piros nyakkendő pihent. Magassarkú csizmája minden megtett lépéssel koppant egyet, jelezve az épp táncoló férfinak, hogy nem akármilyen társasága érkezik.
Sooyoungot nem érintette rosszul, hogy Jongin nem követte őt, annak ellenére sem, hogy a nyitott ajtóval meghagyta neki a lehetőséget. Inkább magát hibáztatta, hogy elkövetett egy ekkora hibát, nem mintha a férfinak esélye lett volna megszökni, hála a házban lévő biztonsági őröknek.
Egyiken se szóltak. Sooyoung némán zárta le a lakatot, majd dobta be az egyik résen a hozott fekete melegítő-póló kombót. A méjráhkikat kicicomázták minden értékesítés előtt, de Jonginnak erre nem volt szüksége.
- Öltözz fel - utasította Sooyoung, elzárkózva, összefont karokkal, azonban Kai átható pillantása elől nem tudott hova menekülni.
- Hát persze - horkantott.


Jongin egy sokkal kisebb cellában találta magát, a város egyik forgalmas piacterének közepén. Az emberek mindenfelé rohangáltak, látszólag ügyet sem vetve rájuk. Huzamosabb időre senki sem állt meg, senki sem akarta őt. Órák óta vártak, de nem tudta mire, hiszen egyértelmű volt, hogy rossz helyen vannak.
Kerekes, körülbelül kétszer kétméteres aranykalitkába tették át miután felöltözött. Az út elején egy furgonnak a hátuljában szállították, azonban egy idő után kiszedték onnan, és az új lakhelyében húzta tovább két nagyember az utcán, mint valami bazári majmot. Mint Park Sooyoung bazári majmát, aki felszegett orral lépdelt előttük.
Mindenki bámulva, tátott szájjal figyelte őket. Kedvelt piac volt, azonban nem a gazdagoké. Az itteni emberek nem igen láttak még méjráhkit, sem arany ketrecet, nem tudták hova tenni a szokatlan jelenetet.
Amikor a tér közepére értek, a két biztonsági őr szó nélkül továbbállt, Sooyoung pedig leült a mellettük lévő szökőkút peremére. Keresztbetette a lábait, a két karjára támaszkodva fürdőzött a nap melengető sugaraiban.
Boldognak kellett volna lennie, Jonginnal az oldalán, a karjaiba bújva élvezni a napsütést, de nem tehette meg. Nem érdemelte ki azt a csodát, ami Kim Jongin volt. Annyi méjráhki életét tette tönkre, a nevek beleégtek a húsába, és sose lesz képes kivájni őket onnét. A tettei után nem lehetett az övé a  méjráhkik méjráhkija. Hogyan fogadhatta volna el a király szerelmét, ha előtte kiirtotta az egész népét?
Egy tejfölszőke hajú, pufók kislány szaladt el előtte nevetve, fehér ruhájának szalagja lebegett a szélben. Megállt Jongin ketrece előtt, ártatlan szemekkel nézett fel rá. Egy puttó húzódott halvány mosolyra szája. Itt van, hogy  megnemtörténté tegye az elmúlt órák fájdalmának nyomait. Jongint annyira megsebesítettem, hogy nem várta ki, míg elalszik.
- Azért vagy szomorú, mert bezártak? - kérdezte kissé oldalra döntött fejjel.
- Igen. Mondhatjuk - Jongin hangja gyenge volt, Sooyoung érezte, hogy őt nézi.
- Szeretnéd, hogy kiengedjelek? Utána táncolhatunk is, ha szeretnéd.
A gyerekek sok mindent tudnak, amit a felnőttek már rég elfelejtettek. Egy idősebb nő jelent meg a lány mögött, kezeit a vállára simította, majd a füléhez hajolt.
- Kislányom, nem engedheted ki, hiszen ő egy méjráhki! - az utolsó szót egészen halkan mondta, mintha tiltott lenne.
- Az öné lehet - jelentette ki nemes egyszerűséggel Sooyoung, mintha csak egy falat kenyeret kínált volna fel. Ellökte magát a szökőkúttól, majd a nő mellé sétált, együtt néztek fel a fogvatartott Jonginra, akinek szívettépő gyötrődéséből  semmi nem látszott az arcán.
- De hát… még csak az aranyra sincsen elég pénzem, nemhogy a benne lévő…
- Nem számít - vont vállat. - Mondjon egy árat és az öné.
A kislány hívogató kézmozdulatokkal figyelte Jongint, aki érdeklődve guggolt le hozzá, hogy végighallgassa mindazt, amit feltétlen a fülébe kellett súgnia.
Sooyoung az asszonyhoz fordult, ujjait a már ráncosodó kezekre simította, és kitárta azt, hogy elhelyezze benne a zsebéből elővett kulcsot. Jól rázárta az ujjakat, majd biztatóan bólintott, és megszorította a nő markát.
- De mégis… mennyibe kerül? - aggodalmaskodott tovább az anyuka.
Sooyoung könnyes szemmekkel még egyszer utoljára végignézett Kim Jonginon, és megállapodott páratlan arcán.
Hátat fordított: - A neve Kim Jongin, és annyira értékes, hogy nem lehet árcédulát tűzni rá.
Jongin utoljára kapta fel a fejét Park Sooyoung cipőjének kopogására. Tenyerében szorítva a hátrahagyott vérvörös megkötőt, némán vett búcsút, miközben a tömegben elmosódó alakot figyelte - nyomorúságos életének egyetlen szerelmét, kinek a fejében csak egy gondolat lebegett:
Ahogy én rátaláltam, egyszer hátha Ő is rám talál.



Deep GIF - Find & Share on GIPHY




----------------------------------------------------------------------------------

Meraki* - görög kifejezés, amikor valamit kreativitással vagy szeretettel csinálsz; amikor beleteszel önmagadból, a lelkedből egy darabot abba, amit csinálsz
Puttó* - A puttó meztelen, kötelezően pufók gyermekalak a képzőművészetben; a reneszánsz, a barokk és a klasszicizmus kedvelt díszítő motívuma.
Lentebb pedig a Jongin képek, amik közül lehetetlen volt számomra választani xD Na jó bevallom, ennél sokkal több volt, de nem várhatom el, hogy még öt óra múlva is görgessetek itt lefelé :'D


on Twitter: "[ #kimkai #kimjongin #kai #jongin #ElyXiOionInSeoul ...

Official Kai (카이) | Kim Jongin (김 종인) thread ʕ •ᴥ•ʔ EXO's ...
Dancer jongin uploaded by messyrfd on We Heart It

23 megjegyzés:

  1. Habár lett volna már rá lehetőségem, hogy leírjam részletesen mit gondolok a novelládról, de itt szerettem volna kifejteni úgy teljes valójában. De azt tudnod kell, hogy imádom, Jennie ide vagy oda (nem hagyhattam ki XD)

    Először is, hát micsoda ötlet! Már nagyon régóta odáig vagyok az ötleteidért, habár nem áll közel hozzám ez a fantasy irány, a tiéd mégis mindig nagyon gördülékeny, könnyen eltudom képzelni a lelki szemeim előtt a jeleneteket és amúgy egyre szebben írsz is, gondoltam megemlítem ;; Régóta ismerlek, de eskü mostanában fejezed ki magad a legszebben, írod a legkreatívabb hasonlatokat, a karaktereid pedig megmaradnak ugyanolyan erősnek mint ahogy az már tőled megszokottá vált.

    Rengeteg része volt a kedvencem, például amikor Jongin a nőről beszél, tényleg olyan csodálattal és szerelemmel teszi, hogy igaz volt minden amit Taeyong mondott róla, vagy amikor arról beszél Jongin, hogy már nem is tudna olyan lenni mint régen, hiszen tíz éves korától szenved, hát a lelkem is belesajgott és tényleg rossz belegondolni, hogy a rosszindulat, a gonoszság mennyire meg tud törni egy ártatlan embert. Hogy ő már nem Kim Jongin, hanem Kai ;; Hát borzasztó. És szegény Taeyongom amikor Jongin azt mondja hogy "már csak a puttóknak táncol" na ott kb. összetört a szívem. Hallottam, ahogy leesik és apró szilánkokra törik, mint egy váza. Uri Lee Taeyong egy csoda!
    Na meg ez: "Kreol bőre épp úgy ragyogott, mint teljes lénye. Sötét, szinte fekete haja gúcba volt fogva, csak pár tincs rakoncátlankodott arcának virágos mesgyéjén. Mintha minden éjszaka miniatűr, pufók angyalkák látogatnának el hozzá újrafesteni legbecsesebb alkotásuk, hogy az elmúlt nap fájdalmának nyomait meg nem történtté tegyék."
    Olyan szép mondatokkal éltél tényleg, imádtam!

    És nekem bejött az erotika része is, hát most na. Ezt a fajta leírását szeretem, meg szerintem ezzel senkinek nincs baja. Ha valami ízléses, szép fogalmazással akkor az csak jó lehet. Meg az egészből sugárzott a szenvedély, a tisztelet meg hogy mennyire akarják egymást. Jobban átjött, mintha akármelyik könyvet olvastam volna ;; Jongin-ah amúgy is egy mestermű, úgyhogy akinek erős a vizuális készsége, annak okoztál néhány jó pillanatot haha.

    Tetszett, amikor a lányban tudatosult minden, mit tett a méjráhkik ellen. Mintha az egész élete lepergett volna előtte, és abban a pillanatban látta meg, mennyire is rossz ember. Úgyhogy igazából tetszett, hogy elengedte Jongint, bár ez olyan keserédes volt. Amúgy én néha arra gondolok, hogy Taeyong már annyira tökéletes, hogy nem tudok hozzá elképzelni senkit, ezért ha nyilvánosságra kerülne a sor x év után, nagyon megfogok lepődni bárki is lesz a párja, mert számomra hozzá képest (legalábbis külsőleg) nem ér fel senki. Biztos a lány is ezt érezte, hogy túl jó hozzá, hogy nem érdemli meg;; De azért reménykedik az ember halála napjáig, ezért az az utolsó gondolat még a végén tőle ad egy ilyen "na menj a fenébe, hogy lehetsz ilyen kegyetlen" érzetet. Amúgy valamiért mindig Jenniet akarok írni XD

    Abszolút megértem miért írtál Jonginnal, ezt a zenét én is csak vele vagy Taeyonggal tudnám elképzelni, itt meg megjelent mindkettő háhá. És a csodálatos képeket is értékelem, hát őszintén nem is tudom melyik a kedvencem! Imádom mindet, imádom Jongint, imádlak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa :3
      IGEEN IMADOD? uwu En meg teged imadlak, mondtma mar? ♥ Es meg az otleteimert is oda vagy, jajj kis cuki!

      Mindig toled esik a legjobban az elismeres eksuszom! Tudom, hogy attol fuggetlenul, hogy mennyire szeretsz nem vagy elfogult, es azok kozul akiktol velemenyt kapok, te kovetsz a legregebb ota, ismered az utat amit bejartam, hogy mennyi energiat es idod fektetek bele egy-egy novellamba... Pont ezert, amikor te megdicsersz, azt mindig tudom, hogy tenyleg ugy gondolod, es nem csak azert mondom, mert en en vagyok, hanem emrt tenyleg igy gondolod. Koszonom, hogz mindig segitesz, hogy elviselesz, es hogy elolvasod mindig mindenem, es segitesz, hogyha valamiben nem vagyok biztos stb. Nagyon halas vagyok ezert!

      Nem nagoyn akartam Soozoungrol leirast irni azelott, hogy Jongin azokat elmondana, vagz mielott Jongin szemevel irhattma volna le. Orulok, hogy atjott amit kozvetiteni akartam ott azzal, amiket Taeyongtol hallott.
      Mikor Jonginah szenvedeseit irtam, akkor megszakadt a szivem, es esku megkonnyeztem xD Szornyu volt leirni, es elkepzelni magam elott a hanytatott sorsu Ninit TT Na igen, azt is katasztrofalis volt leirni, hogy Taeyongie mar csak a puttoknak tancol, de ezt pont tegnap beszeltuk, hogy milyen szornyu erzes is ezeket meginri, ugyhogy nem ragozom tovabb :`D
      UR ISTEN ES IDEZEL ITT NEKEM, HAT EZ A GYENGEM ♥ Mindig gondolkodok, hogy kirakjak-e valamit az irasombol instara, de most ezt lehet kiteszem es rakok Jonginrol valami csoda kepet melle xDDDDDDDDD

      Jajj tudod, hogy a +18 miatt mennyit szenvedtem, hogy meg ejfelkor emg fel egykor is azt olvastam, hogy irhatunk jo erotikus jelenetet, emg irtam az otleteim a kis jegyzetembe xD EN, aki mar este 9 kor az igazak almat alussza xD Most meg ejt nappala teve fent voltam, hogy emgirjam ezt a novellat xD Tenyleg benne van a blood sweat & tears-em xD

      En is nagyon kivancis leszek, hogy ki lesz Taeyong elso nyilvanos baratnoje :D Mar alig varom :D

      NEM HAGYHATTAM HOGY TELJESNE SZOMORU LEGYEN A BEFEJEZESUK! Az en fejemben ujra egymasra talaltak :$

      Nem volt kerdes, hogy kivel fogom irni a novellat, mert ha masterpiece, akkor nem az Jongin Jongin Jongin, sneki mas! Taeyongot pedig lehetetlen eltt volna kihagyni, ha mar ilyen remekmuvekrol van szo :D
      A kepek emg hat ahw, halal, halal az osszes TT

      En is imadlak ♥

      Törlés
  2. Kedves Mirtill!!

    Jöttem elsőnek kommentelni, haha XD

    WOW AZANYÁM. MIIII. MEG HOGY--
    Mi a fene. oké, hogy a fenében jutnak ilyenek eszedbe?????? Nem hiszem el XDD Durva vagy.

    Na, akkor értelmesebben is. Elképesztő számomra, hogy mlyen ötletekkel állsz elő, de tényleg!! És szinte rögtön, a dal hallása után, ennyire hamar meg is írtad, fuh. Nincsenek szavaim xDD Én ilyenre nem vagyok képes XDD Respect neked!

    Elképesztő ötleted született ebből a dalból, del se tűnt, hogy már 40 perce olvasom (Konkrétan 40 perc volt, tényleg XD), vittek a szavak, a történet gördülékenysége, a kíváncsiság, a váratlan történések.. Egy furcsa világban éreztem magam, ahol kicsit ókori és középkorias hangulat van, amikor rabszlgákat adtak el a piacon, közben a távoli jövőben is voltam egyszerre.. Zseniális ötlet volt ez a Mejrak kifejezést így belevonni, jelentést építettél köré, egy egyész, komplett történetet, világot.
    Az elején teljesen elevenen volt előttem a kép, elképzeltem, hogy ezeket az embereket teljesen a saját képükre formálva lecsupaszítják, ogy csak a szenvedély maradjon meg bennük és minden más, ami a "tökéletes" idolnak kell, azt ők maguk idomítják bele.. ez egyszerre volt nagyom érdekes és valamelyest keserű is, mintha a valóságot mutattad volna meg groteszk túlzással, a jövőbe vetítve. Egek, és belevontad Taeyongot, meg Jimin is és Taemint ;;;;;; ughh.

    A főszereplő nő szerintem kűlsőben is és karakterben is tökéletesen passzolt ide, nagyon érdekes volt az is, hogy ez a két év keresgélés mennyire megváltoztatta és átformálta a jellemét, olyan igazán rideg és kemény lett, annak a gyengédségnek, melyet Jongin karjaiban mutatott, hatalmas váltás volt.

    Annyira jól írtad le a kiválasztás részt, basszus annyira láttam mindent. Konkrétan filmben éreztem magam, mintha magam is a szereplők között lennék, ennyire élt a novellád. Teljesen belevont engem is, szereplőjévé tett.
    Erős karaktereket alkottál, ez eddig is tetszett az írásstílusodban, de itt méginkább, huh. Olyan sok tetszett tőled, eddig a kedvencem az Árnyékos volt, hát most ez nagyon erősen vetekszik vele, úgy fej-fej mellett vannak. Az a monanivalója és a megvalósítása miatt, ez meg történetileg, karakterileg..

    Csodálatos volt, ahogy Jongint írtad le, mikor megtalálta őt a lány. A szenvedély, tánc, a fájdalom és a kitartás, mind átjött, olyan elbűvölt fejjel olvastam, ahogy a lány is kinézhetett, miközben Jongint bámulta...

    És az, hogy csak azért kellett, hogy klónozhassák... Szörnyű!!! Miért.;;; Mintha értéktelen senki lenne, mintha az ő hibája lett volna minden, ami vele történt.. ez nagon kegyetlen volt.

    És az a jelenet... hmm. mire ideértem, teljesen elfelejtettem, hogy +18-at írtál mellé, úgyhogy rendesen meglepődtem, hogy dik mi van XDDD De aztán nem féltem, hogy most egek mi lesz a lelkemmel, mert annyira burkoltan és érzékien szépen írtad le az intim pillanatokat, hogy jó volt olvasni XDD

    És a vége.. hát erre nem számítottamm... azt hittem... hogy együtt maradhatnak. ;;;; De ez így még szívhez szólóbb volt, annyira aranyos jelenet volt az a kislánnyal.. Nem tudom mi lesz így a sorsa, csak remélni merem, hogy nem olyan élete, mint ami más emberek kezén lehetett volna.. És hogy megtalálja Sooyoungot. Mert reménnyel töltött el az utolsó mondat, hogy ennek itt még nincs vége kettejük számára. ;;

    Tényleg, annyira csodálatosan írtad meg, egyszerre volt gördülékeny, olvastatta magát, baromi érdekes a történeted, annyira más, egyedi, és olyan szépen, választékosan írtad meg. Uhh, hatalmas különbség van ez meg aközt, amit tőled régről elkezdtem olvasni, nagyon sokat fejlődtél, de tényleg. ;; Le a kalappal és csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lol azt hittem, hogy kitörli, mert hosszú lett, de hah, copyztam előre XDD Na itt a folytatás.


      Két kedvenc részem is volt a novelládból, ez az egyik, amit vagy 3-szor olvastam át, hogy értsem is, tudjam is ide kötni, annyira gyönyörű volt, hogy az agyam leállt tőle XDDD "Mintha minden éjszaka miniatűr, pufók angyalkák látogatnának el hozzá újrafesteni legbecsesebb alkotásuk, hogy az elmúlt nap fájdalmának nyomait meg nem történtté tegyék. " - De aztán megértettem a magam módján, hogy szerintem mit szerettél volna mondani.. De csodás lett, tényleg. Ez meg a másik: "A Hold és a csillagok ablakokon át beszökő fénye az ezüst kalitka felszínén kergetőzött, olykor átsuhanva a benne lévő, egymás karjaiban vigasztalódó izzadt testek aranybarna és hófehér felszínén." Csak ismételni tudom magam, komolyan. Imádtam, hogy belevitted a művészetet, a puttókat, a festményt, a Holdat, a csillagokat.. ;;; Egek, odavagyok. Erről a részről meg, hát ez is nagyon tetszett: "Irigyelte a szabadságukat, amit saját dimenziójukban kaptak, mint festmények. " - Itt olyan érzésem volt kicsit, mintha belevontad volna az előzző körbeni novelláinkat, és egek, egy újabb világot nyitottál meg ezzel a mondatoddal.

      Néhány apró elírást találtam csak benne.
      "Sircegő hang hallatszott..." - ez sercegő szerintem, így ez a szó nem tudom, hogy van-e XD
      "Sötét, szinte fekete haja gúcba volt fogva, csak pár tincs rakoncátlankodott arcának virágos mesgyéjén" mesgyéjén" -> ez itt mezsgyéjén, a z-betűt kihagytad ><

      "mindenképp előrehaladásnak számított az előző, már rozsdásodásnak induló vas szerkezettel szemben." - itt a vasszerkezetet egyben kell írni

      "Fekete földigérő kezeslábasa úgy simult homokóra alakjára..." - itt pedig egy szóközt kihagytál a földig érő közt

      "A csók mámorító volt, a nő szájában a nemrége elfogyasztott bor íze édes ízvilággal hintette meg. " - itt meg kihagytad a nemrégen-ből az n-betűt véletlen. Meg az íze szó kétszeer szerepel itt, de kit érdekel, annyira szép ez a mondat XDD

      Ennyit vettem észre, úgy gondolom, ez a novella az egyik legjobb tőled, nagyon örülök neki, hogy megírtad és nem léptél ki a challengeből!!!!

      És omg mennyi csodálatos, gyönyörű Jongin ;;;
      Erre a dalra keresve se találhattál volna jobb szereplőt, mint Jongint, aki maga a megtestesűlt műalkotás, mint korábban is mondtam egyszer. És ezt tökéletesen átadtad.

      Köszönöm nagyon az élményt, erős volt nagyon, igazából még tegnap este elolvastam, de kisöpörtél mindent az agyamból, nem tudtam értelmesen ondatokat alkotni, ezért vártam eddig, hogy írjak hozzá.
      Köszönöm, hogy megírtad, hogy olvashattam, elképesztő volt. ^^

      Törlés
    2. Neeeeeeeeeeeeeeee ahhh Vivien XDD elkéstem ;;;;;;;;;; ez a hülye blogger miatt van meg mert lassan írom a kommenteket XDDD akkor második XD amugy is ez a kedvenc számom XDD

      Törlés
    3. Annyira edesek vagytok xD De igen a masik Vivi beleozott, szegeny xD Pedig miylen buszken irtad xD

      NEM TUDOM HOGY, DE ROGTON BEUGROTT, ES IMADOM HOGY BEUGROTT *-* oRULOK NEKI, HOGY ELKEPESZTONEK TALALOD OKE! jajj - caps xD
      Igen rogton beugrott, nagyon durva volt, habar lehet az is rasegitett, hogy anno 10 eve lattam a cant be tamed-et Miley-tol es imadtam XD Habar az mar csak azutan jutott eszembe, hogy elkezdtem megirni a tortenetet, emg hogy felvazoltam teosmnak meg a barataimnak xD Es eddig meg sneki nem irta, hogy arra gondolt volna, ugyhogy megkonnyebbultem xD Es ilyenkor ha igy van otletem, csak ugy egnek az ujjaim, es viszket, es irnom kell, mert nem tudok aludni emg semmi xD

      40 PERC? :o Tudtma, hogy hosszu lesz, bocsanat :$ Az nagyon sok :$ De orulok neki, hogy nem tunt fle, es nem ugy elted meg, hogy jajj legyen amr vege, hanem tenyleg vitt es elvarazsolt *-*

      Ez volt a celom, hogy a ket vilagot kicsit igy vegyitsem, amiben sok minden fejlett, viszont egy ket dolog emg ilyen kozepkori, emg regies, orulok, hogy ez tobbeteknek is atjott!
      Nem tudtam mi legyen a cime, ezert irtam a barataimnak, hogy ok milyen nevet adnanak az ilyen embereknek, mint itt a merakik. Teosm is emgkerdeztem, aztan o mondta, hogy legyen gorogul a csoda vagy ilyemsi, es az inditott el az uton, hogy ilyesmi szavakat keressek. Aztan mikor pinteresten megtalaltam ezt, es lattam mit jelent mar nem volt kerdes :D

      Igen, kicsit tenyleg szelsosegesen, de bemutatja a mai idol ipart is valamennyire.... A nagy neveket emg muszaj volt bele tennem, akikrol ugy gondolom, hogy egy igazi elo mestermuvek, es meg igyis ki kellett hagynom embereket TT

      Orulok, hogy tetszett Joy karaktere *-* Probaltam kemenyre formalni az elejen, de azert megmutanti, hogy anno, amikor emg Taeyonggal volt, meg amikor enm volt benne ebbe az egeszben amugy milyen is volt, es hogy Jongin valamennyire ezt elohozta belole, meg pl Lisa is.

      Szerintem a kivalasztas reszen dolgoztam a legtobbet, vagyis az elejen, mert a vege fele mar nagyon be akartma fejezni, hogy megosszam mindenkivel vegre xD Meg Vivit kerdeztem is, hogy nem-e lett a vege osszecsapott stb. Orulok, hogy az elejebe fektetett energia meghozta a gyumolcset, es belerepitettelek a kis vilagomba :3
      Az arnyekos? :O Na erre nem szamitottam egyaltalan :O Ezzel msot tenyleg nagyon megleptel ._.

      Probaltam Jongint minel szeretetteljesebben, es minel varazslatosabban leirni, valahogy ugy, ahogy en is latom, meg amilyen csodas is o valojaban :$

      Jajj ezen aggodtma, hogy vajon tudni fogjak e az emberek, hogy kolonzni akarjak a szulei, es egyszer ketszer at is eltt irva, hogy ertheto legyen biztosna, emg Vivcso is korbekerdezett nekem meg segitett, hogy hogy is legyen :D

      Törlés
    4. Nem szivesen irtam ki, hogy +18, mert mondom elveszem a meglepetes erejet, de ezek szerint nalad pont nem igy let xDDD Ez nagyon komfortzonan kivuli terulet volt nekem, es hajnalig foglalkoztam a temaval, hogy jo legyen. Szerettem volna a hataraim feszegetni, de nem olyna mocskos szex jelenetttel, csak ilyen szep erzekien. Ez amugyis angyobb kihivas volt ilyen stilusban :D

      Igen a kislannyal es az anyukaval azt akartam erzekeltetni, hogy Jongin jo helyre kerul, es hogy jo elete lesz, boldog lesz veluk, az uj "hugaval". Es igen, az en fejemben Jongin megtalalja par ev utan Sooyoungot :$

      Igen, az evek alatt nagoyn sokat fejlodtem, orulok neki, hogy te is eszreveszed es hogy lathato a kulonbseg! Probalok tovabbra is fejlodni, egyre jobban es szebben irni, ezert is irtam meg a +18 at is, hogy ezt is fejlesszem.
      Annak emg plane, hogy ennyire tetszett, annyira jol esik, olvasom itt a kommentjeitek, es annyira elerzekenyulok xD

      tobbszor el kellett olvasnod?? xD jajj sajnalom TT Es megis gyonyorunek talaltad, annyira hihetetlen hogy en nekem, aki midnig egyszeruen fogalmaz (vagyis hat errol "hires), valaki ezt irja, hogy tobbszor atment egy bekezdesen xD
      Azt szerettem volna mondnai, hogy az egiek minden este lejonnek emgint, hogy Jongint "kijavitsak" az aznapi karcolasoktol stb :$ Mert hat mindig OLYAN TOKELETES NA XD
      JAJJ ES A +18 bol is ideztel omg xD Mission accomplished xD
      Masterpiece cimmel muszaj volt belevinnem a muveszetet, orulok, hogy tetszett :D

      IGEN! Ezt ugye mar mondtam, de leirom itt is, HOGY IGEN azzal a resszel a ti novellatokban levo dimenziora utaltam :3 Nagyon orulok, hogy eszrevetted :D

      A hibakat javitottam, mar akkor amikor megirtad a kommentet :D Koszonom, hogy felhivtad rajuk a figyelmem!

      ES MEG MENNYI CSODALATOS GYONYORU JONGINT IDE TUDNEK TENNI SAJFBJKASFBJKSA

      Koszonom szepen a velemenyt, tenyleg nagyon jolesett es meghatott! Nagyon orulok, hogy ennyire mely benyomast tettem a novellaval *-*

      Törlés
  3. Sziaaaaaaaa^^
    Na, azt hittem, végre gyors leszek, és kommentelhetek elsőnek, erre látom, hogy a Vivienek megelőztekXDD
    Amúgy (vigyázat, spoiler veszély!) én is Jonginnal írom ezt a kört:-O Nekem már rég megvolt ez az ötletem, de ez a zene szerintem tökéletesen illik hozzá, úgyhogy remélem, neked legalább fele annyira fog tetszeni az én írásom, mint nekem ez, mert akkor már meg leszek magammal elégedve^^
    Te is azok közé tartozol, akik mindig elkápráztatnak, szóval ideje elővennem valami szinonima szótárat, hogy ne mindig ugyanazokat az elcsépelt szavakat használjam az írásaid méltatására. Bár szerintem nincsenek is rá megfelelő szavak; újakat kéne alkotnom, ha képes lennék ráXD
    Sok műfajt szeretek, de ezt a fantasysat nagyon. Vagyis van már az a kategória, hogy annyira elvont, hogy maréknyi agyam semmit nem fog fel belőle, de amíg nincs agyon spékelve mindenféle kitalált, nehezen érthető dologgal, addig szeretem. Én nem tudom, melyik a kedvenc novellám tőled; mind másért fantasztikus, úgyhogy képtelen vagyok választani, de nem is akarok! Úgy örülök, hogy jelentkeztél a challenge-re, és maradj is még sokáig, mert kivételes ötleteid vannak, és nagyon élvezetesen öntöd szavakba a gondolataidat.
    Na jó, ennyi rizsa után rátérnék a novellára is azértXDD
    Már az elejétől fogva nagyon kíváncsivá tett a környezet, az egész helyzet, amit elénk tártál. Komolyan, olyan hülye tudok lenni, de amikor ennyire rákoncentrálok, belemerülök egy olvasmányba, szabályszerűen visszafojtott lélegzettel várom, hogy mi fog benne történni.
    Meglepődtem, hogy Sooyoung nem magának akarta Jongint, hanem az anyjának. De akkor még örültem, hogy jaj, de jó, végre visszakerülhet a szüleihez…
    Tetszett, hogy több méjráhkit is bemutattál, mielőtt Jonginhoz értünk volna. Mind máshogy viselkedett, máshogy élte meg a sorsát, ahogy minden ember különbözik egymástól. Uh, és hát nagyon sajnáltam őket, amikor egyszerre remélték, hogy jobb helyre kerülnek, illetve féltek a rosszabbtól. Ez annyi területére lehet igaz az életnek. Akár egy új munkahely esetén, vagy egy új párkapcsolatnál…
    Amúgy említettem már, hogy mennyire utálom, ha Jongint Kainak hívják? (bocsánat az össze-vissza csapongó gondolatfoszlányaim miatt!) Egyik idol művésznevével sincs bajom, bár mindenkit jobban szeretek a rendes nevén hívni (kivéve Tent, mert az ő rendes nevétől folyton röhögő görcsöt kapok), de a Kai engem annyira taszít valamiért. Talán azért, mert Kai egy félisten, ami igaz is, viszont Jongin egy ölelgetnivaló, érzékeny, gyöngyöző kacajú cukorfalat, amiről az emberek képesek megfeledkezni, ha egy szexi vadállatként látják a színpadon. De ő mindennek ellenére az az ölelgetnivaló kismackó marad szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Öhm, igen, vissza a történethez!XD
      Kíváncsi voltam, mi lehet a hajszálak megszerzésének jelentősége, de amikor kiderült, majdnem felrúgtam valamit, komolyan. Persze ez egy újabb zseniális, és nem várt húzás volt tőled, hisz az annyira hétköznapi lett volna, ha könnyes szemmel, összeborulva találkozott volna a szüleivel. De azért felforrt az agyvizem, hogy pont egy anya ilyesmire képes.
      Taeyongért megszakadt a szívem. Viszont azt áruld el, hogy végül Sooyoung beleszeretett Jonginba? Mármint az egyértelmű volt számomra, hogy Jongin szerelmes lett belé, de a nő el tudta feledni Taeyongot egy másik férfiért? Bocsi, ha ez tök egyértelmű, nekem ez az egy kérdésem maradt.
      Szerintem én azt nem is olvastam, hogy 18+-os a történet, de ez esetben nem bántam. Igazából én csak akkor nem szeretem, ha egy egyperces csak arról szól; ez a novella azonban hála az égnek olyan hosszú volt, hogy simán elfért benne:-) Mellesleg nagyon ízlésesen írtad le, és hát ha valakivel, akkor Kim Jonginnal akarok szexjelenetet olvasniXD
      Tetszett, hogy Sooyoung múltját is bemutattad. Ahogy a húgáról beszélt, végképp szimpatikussá vált, mert addig azért elég ellenszenves volt nekem, de abban a pillanatban kezdtem megkedvelni. Ami nem sokáig tartott, mert aztán igen mérges lettem, hogy összetörte szegény Jongin szívét. Bár számítottam rá, nem vártam happy endet, akkor is elszomorított ez a végkifejlet.
      És akkor nem elég, hogy elhagyta, ráadásul milyen módon tette közszemlére. Teljesen ott éreztem magam a piacon, a bámészkodók közt, és láttam azt a gyönyörűséget a ketrecben… (Bárcsak én vehettem volna meg!XD) Az a mondata Sooyoungnak nagyon betalált, hogy hogyan lehetne a királlyal, miután kiirtotta az egész népét.
      És ha már így alakult, azt is jó választásnak tartom, hogy a kislányhoz került végül. Szép gesztus volt a nőtől, hogy ingyen odaadta, illetve az is nagyon tetszett, amikor azt mondta, annyira értékes, hogy nem lehet árcédulát tűzni rá.
      Hú, hát megint nagyon a hatása alá kerültem az írásodnak. Szeretem ezt az érzést, amikor még napok múltán is random eszembe jut, és jön az a wow feeling, hogy OMG ez mennyire szuper volt már! Tutira ezen fogok kattogni, amikor nemsokára visszamászom az ágyamba a fájós fülemmel. (legalább arra az időre elvontad a figyelmemet a nyomoromról, amíg olvastamXD)
      Kapsz tőlem egy virtuális tapsvihart, és remélem, hallod, hogy azt kántálom, „vissza, vissza”, mert még sok-sok ehhez hasonló csodát szeretnék tőled olvasni.
      Köszönöm a hatalmas élményt<3

      Törlés
    2. Szia :3

      Mindneki elsonek akart kommentelni? xD Annyira cukik vagytok de tenyleg, erre en meg mindnekiet mar rogton elolvastam, de csak msot valasozlok xD en a lusta diszno, pedig annyira meghatott mindenki aki irt, annyira jolesett minden szavatok, nagyon halas vagyok erte!

      Hogyha Jongin a foszereplo, akkor mar egy dologban legalabb csodas a novella :D

      Elarulom, hogy munkambol adodoan ket monitorom van, es mig az egyiken irtam a novellat, addig a masikon nyitva volt a szinonimaszotar xDDDDDDDD Mert nagyon azon voltam, hogy szepen irjam le a dolgokat, hogy valasztekos legyen, hogy kilepjek a hataraimbol, ez pedig szotar nelkul nekem sem ment volna :D Szoval batran!
      Nincsenek ra szavak, ur siten ne irj ilyeneket, ez annyira jol esik, de annyira tulzasnak erzem TT Attol meg szerintem messze vagyok, de nagyon koszonom :3

      En imadom a fantasy torteneteket, habar irni mindig felek ilyet, kitalalni uj dolgokat emg ilyenek, igy a vampirokrol emg ezekrol amit mar kitalaltak sizvesne irok xD De ujat kitalalni, mint itt, attol mindig tartok.
      Nekem eddig a doll like - feels like heaven kombo volt a kedvencem, mostmar ez az xD De tenyleg szerintem ebbe a gyermekembe fektettem a legtobb idot es energiat eddig xD
      Igen, a kreativitas mindig is megvolt, a kivitelezessel voltak gondjaim, meg vannak,d e ugyerzem a challenge segit ebben is fejlodni. Orulok, hogy ennyire imadod oket es a kivitelezes is tetszik *-*

      Ez nem hulyeseg, en is igy vgayok a novellakkal, a konyvekkel, mindennel, emg iras kozben is, en is varom, hogy hova visznek az ujjaim es a gondolataim :D

      Remeltem, hogy a szulok akarjak Jongint, plusz klonozni akarjak dologgal majd meglepek mindenkit, raadasul duplan :D Szerencsere osszejott :D Mindig mondom, hogy az elet igazsagtalan es szemet, es ha egy tortenetem valahol boldog is, azert szeretek bele ilyen eletszeru kegyetlensegeket irni, hogy megse legyen minden habos babos. Persze vannak kivetelek xD
      Igen, mindenkepp beakartam mutatni a szamomra ilyen csodalatos mestermunek velt idolokat, de igyse tudtam mindenkit TT Majd egyszer hatha :D

      Igen az ember megha rossz is ahol van es el akar menni vgay menekulni sokszor nem mer, emrt fel attol, hogy utana lehet csak rosszabb lesz. Bele tudunk gyepesedni a megsozkasokba.

      Szerintem maga a Kai nev csodalatos, es amugy Jonginah stage personajahoz isteni valasztas volt. Viszont en se szeretem Ninit Kainak hivni xD Es nem is szoktam, angyon nagyon ritkan szoktam xD Meg a ficimben is csak a haverjai sozktak Kainak hivni, de amugy a foszereplo gondolataiban vagy kulsoszemszogbol sose hviom Kainak, csak a haverok szajabol huzom elo xD Szoval teljesne megertem :D Viszont ehhez a novellahoz ez keleltt, hogy benne legyen Kai tobbszor is, es hogy egyye formaljam oket.
      Egyebkent altalaban en is a rendes nevukon hivom az idolokat, kiveve egy kettot, emg az olyanokat, mint pl Wonho vagz Shownu, akiknek a stage neve is rendes nev.
      Van oylan, aki Tent vagz Bambamot pls nem a stage neven hivja? xD Max a thai emberek szerintem xD

      Törlés
    3. Jongin ugye meg azalatt az ido alatt beleszeretett Joy-ba, amig Taeyonggal egymas mellett voltak a cellaik, es Tae mindig meselt neki a lanyrol. Ugy gondoltma, hogy egy ilyen helyzetben, mint az ovek, csak az alapjan, amit hallasz valakirol bele tudsz szeretni a gondolataba, az emberbe, akit felepitesz a fejedben.
      Sooyoung ezzel ellentetben, hat igen, nagy szerelem volt Lee Taeyong, ahogy nalam is, de hat Kim Jongin csak Kim Jongin na xD De egyebkent nem, Sooyoung itt meg nem szerelmes Jonginba, nem veletlenul nem teszek arrol konkret emlitest, hogy o szerelmes lenne. DE tudja, hogy bele szeretne, jobban, mint Taeyongba, hogyha vele maradna. De majd bele szeret, mert az en kis fejemben ujra talalkoznak par ev mulva, mert Jonginah megtalalja ot xD

      UGYE KIM JONGIN SZEX JELENET JOHET XD Oke, hogyha nagyon mocksos, akkor nem xD De rendesen, gusztusosan talalva johet akamrikor xD Mondtam vivinek, hogy olvassa el, es hogyha nagyon szar, akkor anelkul rakom ki, vagy megrpobalom ujra irni, de tetszett neki, ugyhogy benne hagytam. Meg szerves resze volt a tortenetnek, legalabbis en ugygondolom, hogy adott hozza, es nem csak azert volt ott, mert na legyen mar akkor szex jelenet is. Hanem megjobban osszekotottem oket igy, a lelkuk, emg mindenuk.

      Nem szeretem, ha sok emgvalaszolatlan kerdes marad bennem egy novella utan, ezert is raktam bele Sooyoung multjat. Es persze azert is, hogy mikor a hugarol beszel rajojjon, hogy Jongin szerelmes bele.

      Azert tette kozszemlere, hogy ki lesz az, aki eloszor oda megy erte, aki nem fog felni, akit odavonz Jongin. Es ugye ez a kislany volt :D Azt pedig mar akkor tudta, hogy ingyen fogja oda adni, amikor kivittek.
      Jajj azt a kiralyos reszt en is nagyon szeretem :D
      Jongin tenyleg annyira ertekes, szovla ezt muszaj volt bele irnom.

      Remelem azota mar nem fja a fuled, es hamar rendbe jott! :3

      Nagyon koszonom, hogy irtal *-*

      Törlés
  4. Szia!

    Uuuhhh, komolyan nem is tudom mit írjak, annyira erősre sikerült neked ez a kör, meg kb. csak ismételni tudom a többieket, de nem baj, akkor ismétlem a többieket. xD

    Na, szóval, az elején annyira nem voltam képbe, hogy ki mi mikor merre, aztán nekem is ilyen középkori-mégis futurisztikus kép jelent meg a lelki szemeim előtt és nagyon tetszett, hogy így tudtad vegyíteni ezt a kettőt! xD

    Irigylem a szókincsed! °^° Így most direkt kiszúrtam és az agyamba véstem szavakat, amik nagyon tetszettek. xD Annyira szépen és ízlésesen fogalmaztál meg mindent, mégse akasztott meg olvasás közben, nem volt túl sok vagy zavaró, inkább külön lendületet adott a soroknak. uwu

    Nagggyooon tetszik az ötleted, olyan kreatív, szeretem az ilyen kreatív fantasy-kat (habár nem szeretek fantasyt olvasni amúgy), ez olyan egyedi és leköti az embert! uwu

    Hmmmhmmmmhmmmm, hmmmmmmmmm aaaaah tényleg nagyon gyönyörű volt az egész, csak nem akarom folyton magam ismételgetni, hehhee.

    Külön kedvencem volt a vége, pont kellően lezáratlan ahhoz, hogy teljesen kielégítse az igényeimet. xD (Nem tudom mi ez a mániám a félig lezáratlan befejezésekkel, de én akkor érzem igazán jól magam, ha nincs minden elvarrva és a képzeletem játszhat még az olvasottakkal XD)

    A sztori elején amúgy azt hittem, hogy Joy saját magának akarja megszerezni Kai-t és így kerestem a miérteket... Hát, a szülős verzió nagyobb arcon csapás lett, az biztos. xD Nem kedveltem meg a szülőket, pedig nem is láttuk őket. Olyan bizakodó voltam mikor az anyuka mondta a telefonba, hogy vissza akarja szerezni a fiát, én meg vártam itt a családi reuniont... xD

    Én amúgy nem kedvelem a szerelmeskedős jeleneteket, itt még sem zavart, mert nem mutatott sokat és igényesen volt tálalva, így nem akasztott meg olvasás közben. uwu

    Elnézést az ide-oda ugráló gondolataimért. XD Örültem a hosszának amúgy, szeretek tovább olvasni, sokkal jobban el tudok mélyülni benne, meg így könnyebben is érzek szimpátiát a karakterekkel, most is megkedveltem Kai-t is és Joy-t is. uwu

    Köszönöm szépen az élményt, tényleg nagyon erősre sikerült! Várlak a kövi körben is! uwu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :D

      nagyon sokat dolgoztam is rajta, ugyhogy orulok, hogy a tobbieken felul meg te is igy gondolod! Annyi szeretet es ido es igyekezet van benne, most pedig oylan jo olvasni a kommenteket, ugymond learatni a gyumolcsot *-*

      Igen, a regixmodern vilag vegyitese volt a celom, en is vegig valami ilyesmire gondoltam.

      Jajj ez a szokincs ez a https://szinonimaszotar.hu/ XDDDDDDDDDDD De komolyan, nem viccelek, ket kepernyon vagyok, es az egyiken irtam, a masikon pedig megvolt nyitva ez a link, es csekkoltma mindig hogy na akkor mit irhatnek xD Magamtol nem ment volna igy.
      Ugye en egyszeruen szoktam fogalmanzi, nem mennek nekem ezek a kacifantos izek, emg agyam eldobom koltoi kepek, viszont itt probalkoztam erre az oldalara is rafekudni a dolgoknak. Orulok, hogy tetszett, es hogy igy is olvashato es gordulekeny volt, habar nem hiszem, hogy valaha is attudnek esni a lonak arra az oldalara, ahol mar kiveszett az egyszeruseg az irasombol xD Ahhoz tul bena vagyok xD

      Olyan sokan irjatok, hogy nem szeretitek a fantasyt TT Pedig szerintem annyira csodalatos, hogy egy teljesen mas vilagba tud repiteni, ami kicsit misztikusabb, kicsit masabb, mint a mienk. Nagyon jolesik, hogy ennek ellenere emgis tetszett az egesz uwu

      Hat az en fejemben van egy nem nyitott lezarasa is a dolgoknak, de az mar nem illett volna ide, emg nem lett volna ennyire jo xD Meg en szeretem a depi endeket, vagy a fajdalmas befejezeseket, szoval igy emg plane nem akartma leirni tovabb semmit xD Ugyhogy nyugodtan alakitsd a fejedben ugy a tortenet folytatasat, ahogy szeretned :D

      Igeeen, ezzel ilyen dupla csavart akartam: csavar, hogy a szulok keresik meg mindig: masodik csavar, hogy amugy csak azert keresik hogy klonozzak hahahahahaha Kegyetlen vagyok, de etz olyan zsenialis otletnek tartottam xD meg szeretek kegyetlen dolgokat irni, az elet kegyetlen xD Meg a szulok is, sajnos vannak ilyen szulok, akiknek csak a sajat onos erdekeik miatt kell egy gyerek.

      En se nagyon xD az ilyen nagyon egyenesen leiros, nagyon nasty jeleneteket en sem, viszont ezeket meg igen, hogyha tenyleg illik a tortenetbe, meg van ertelme stb. Es itt egyszercsak ide jutott a fejemben a tortenet, es mondom megirjam, ne irjam, de aztan ugy voltma vele, hogy ez egy challenge, muszaj, hogy kilepjek a komfrotzonambol, ugyhogy megirtam :D

      Semmi baj, nagyon jo volt oket olvasni, annyira boldogga tettetek a kommentjeitekkel, de komolyan! Alig vartma, hogy kitegyem, es lassma ki mit gondol, es annyira jol esik a sok pozitiv visszajelzes!

      Jajj en azalatt az ot nap alatt vagy meddig irtam, annyira elkezdtem kotodni a karakterekhez, hogy a veget konkretan megkonnyeztem, hogy el kell toluk bucsuznom, es hogy ennyi volt xD Meg amikor Jongin eletet irtma le, akkor is elpottyantottam egy-ket cseppet x`D szornyu vagyok xD Orulok, hogy te is emgkedvelted oket, nem csak en!

      En koszonom a velemenyt :3

      Törlés
  5. Szia!
    Hűha! Alig találok szavakat! Tényleg, konkrétan itt ülök már szerintem vagy fél órája és próbálom szavakba foglalni az érzéseim xdd Már az elején teljesen beszippantott a történet, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy vége lett xdd
    Na de mellőzve a fölösleges rizsát, szinte csak ámultam, hogy mennyire szépen fogalmazol. Tökéletesen el tudtam képzelni minden egyes jelenetet, és annyira könnyedén, gördülékenyen olvastatják magukat a sorok, miközben mégis van bennük valami kis "hab a tortán", vagy nem is tudom hogy mondjam xdd
    Az érzelmeket végig gyönyörűen ábrázoltad, szinte az én szívem is belesajdult, mikor Jongin mesélt az életéről, mikor a méjhrákikat mutattad be, vagy éppenséggel a legvégén, mikor megjelent a kislány.
    Az erotikus jelenethez pedig annyi hozzáfűzni valóm van, hogy wow. Csodálatosan fogalmaztad meg az egészet, szerintem ennél nem is volt szükség részletesebb leírásra, pont tökéletes volt. (remélem egyszer én is képes leszek ilyet írni xdd)
    A szereplőknek nagyon megörültem, mikor hacsak egy mondat erejéig is, de felbukkantak. Sooyoungnaka karakterfejlődése engem nagyon megfogott, a felismerés, hogy milyen is ő valójában, hogy miket tett. Nagyon szépen sikerült ezt ábrázolnod :)
    És végül, maga az ötlet, elképesztő. Nagyon egyedi, egy másféle világ elképzelése. Engem megvettél vele, és még meg is ihletett, annyira hogy lehet a következő körbe én is valami fantasyval jövök xdd
    Köszönöm, hogy olvashattam ezt a műalkotást, hatalmas élmény volt! Már most várom, hogy a következő körre mit hozol össze, mert ez úgy érzem maradandó lesz bennem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa :D

      OMO! Orulok, hogy ennyire sikerult beszippantanom *-* Igazabol kettos erzeseim vannak azzal kapcsolatban, hogy ez volt az elso novella, amit tolem olvastal, mert ez kivetelesen jol sikerult, fogalmazasilag is, meg minden xD Szoval most magasra raktam a fejedben a lecet magammal kapcsolatban, es nem biztos, hogy kepes leszek tartani legkozelebb xDDDDDD Szovla lehet jobban jartam volna, hogyha egy kevesbe eros novellam olvasod eloszro :`D
      Ja meg erotikus dolgokat se szoktam irni. Szerintem egy kpo novellam vagy ficim sincs, amibe lenne +18, sot szerintem ezen kivul maximum ha egyet irtam meg evekkel ezelott, szoval ez teljesen a komfort zonamon kivulre esett. Orulok, hogy tetszett neked is :3 Reszeletesebb leirast nem is akartam volna, mert inkabb az ilyen soft, feluletes +18 jeleneteket szeretem, az ilyen durvabb, mocskosabb, siman leirom, hogy na akkor bekapta a xxx, az mar egyaltalan nem az en terepem, es olvasni se igazan szeretek olyanokat xD

      De jo, hogy atjott Sooyoung karaktere, meg az, amit atelt magaban, amikor rajott, hogy Jongin szerelmes bele *-*
      Koszonooom :3 Az otleteim altalaban en is szoktam szeretni, aztan a kivitelezest nem mindig xD De igyekszem!
      Uuuuu en tamogatom, hogy fantasy-val gyere a kovetkezo korben, mert en imadom a fantasy sztorikat! :D
      Ahhh, nagyon igyekezni fogok, hogy azert meg egyszer ketszer sikeruljon olyan novellat irnom, ami feler ehhez a novellahoz. Nem igerem, hogy a kovetkezo koros novellam huu jo lesz (egyelore szenvedek), sot, de probalok amjd valami elfogadhatot irni ><

      Koszonom, hogy irtal! :3

      Törlés
    2. Haaaat valóban ez volt az első amit olvastam, de nehezen tudom elképzelni, hogy sokkal alább adnál a színvonalból :D (mostmár még a végén lecsekkolom a többi novelládat is, már kíváncsi lettem xd)
      Az ötleteid kivitelezését pedig mindig szeretni kell! Ha te szereted mi is szeretni fogjuk ( bölcsességek egy tinitől xdd)

      Törlés
    3. Akkor ne az elozot csekkold, mert az bena xD
      Altalaban szeretem, meg probalom mindig, csak a probalkozasom neha kudarcba fullad. De igen, igazad van, ez olyan, minthogyha nem szereted magad, akkor mastol hogy varod el. Meghogy ha jo a kisugarzasod, akkor sokkal konnyebben megragadsz embereket stb. Egy novellaval is biztosa igy van, csak magabiztosnak kell lenni, es mindig a fejlodesre torekedni :D

      Törlés
  6. Szia!
    Mikor azt olvastam, hogy 13 oldal, kissé megszédültem, hogy UramJézus (csak viccelek), de mikor a végére értem, az suhant át az agyamon, hogy jó hamar vége lett, hol van az a 13 oldal?
    Szóval jah, faltam a sorokat, nem untam, végig érdekelt a történet folytatása, és most, mikor kommentet kellene írnom, nem tudom mit mondhatnék.
    Nagyon jól ábrázoltad az emberi mohóságot, szívtelenséget.
    Sooyoung alakja igen részletesen volt megírva, s most nemcsak a külsejére gondolok, hanem arra, hogy az egész életébe, létébe bepillantást nyerhettünk, s "szinte" megismerhettük.
    Elég érdekes világot teremtettél, olyan volt számomra, mintha műkincskereskedőkről és feketepiacról olvastam volna, csak itt a műkincsek emberek voltak, tárgyiasítva. Eléggé durva.
    Kissé azért össze vagyok zavarodva, szóval nézd el, hogy nem írok olyan hosszú kommentet, mint a többiek, mert még nem álltak össze a fejemben a gondolatok.
    Azt tudom mondani, hogy szinte szokatlan volt tőled egy ilyen történet, megfogalmazásban és felépítésben is, az eddig olvasottak alapján mondom ezt.
    Váratlan volt a befejezése, mert mondom WHAT. Csak így oda adja valakinek Jongint? És az utolsó mondat! Úgy tudom elképzelni a folytatást, hogy a pénz, amit Kai miatt kapott, elegengő egy életre, ahogy írtad, tehát felhagy ezzel a munkával, és ha évekbe is, de Kai megtalálja és happy end,meg nagy egymásra találás.
    Köszönöm, hogy olvashattam, igazán remek történet volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :D

      Miközben írtam én is meg-meg szédültem, hogy te jó ég, emglátjátok milyen hosszú aztán majd pokolra kívántok xD De végül szerencsére nem így lett :3

      Szerettem volna lehetőség szerint minden felmerülő kérdést megválaszolni, ezért is mutattam be ennyire magát Sooyoungot és a múltját.

      Hááát én oda vagyok a durva dolgokért, úgyhogy amikor eszembe jutott ez az ötlet nagyon bezsongtam.

      Semmi baj, én akár egy szónak is örülök, a lényeg, hogy elolvastad és írtál!

      Nekem is teljesen új élmény volt, nagyon sok odafigyeléssel és energiával. De szeretném hogyha tudnék fejlődni ezalatt a challenge alatt, mégha csak egy picit is, ezért feszegetni kell a határaim.

      Én is így képzeltem el, hogy utána Jongin végre majd pár év múlva rátalál *-*

      Köszönöm, hogy írtál! :3

      Törlés
  7. HÁT ÉN EZT ÚGY SZERETTEM.
    FOLYTATÁST KÖVETELEK!
    SŐT EGÉSZ REGÉNYT KÖVETELEK AZ ALAPSZTORI ALAPJÁN!

    Na szóval, szia!
    Először is KÖSZÖNÖM, hogy Jennie helyett Sooyounggal írtál! Valamiért jobban kedvelem őt, ezért a karakterét is instant megszerettem a dermesztő külseje, fellépése ellenére.
    El vagyok ájulva a kreativitásodtól, nagyon imádtam az általad teremtett „lényeket”, és a méjráhkik felsorolásánál csak úgy vigyorogtam, főleg amikor elolvastam Hyungwon nevét. Tényleg sikerült kiválasztanod a minden szempontból tökéletes idolokat, és külön köszönet meg ezer hála Hyungwon említéséért, mert sokan elnéznek fölötte, pedig olyan tehetséges… nem csak idol, de basszus nála helyesebb DJ-t életemben nem láttam, pedig múlt nyáron hat fesztiválon vettem részt:)) Tudom, hogy amúgy messze nem rajta van a lényeg, de ha valahol Monsta X-et látok, azt muszáj értékelnem. Love them.

    Olyan jól megírtad Kai és Joy karakterét it, hogy minden szavukat, tettüket, apró pillantásukat elhittem. Mindkettejüket végtelenül sajnáltam, akartam is hogy együtt maradjanak, meg nem is. Fájt hogy végül különválnak, de valahol éreztem, hogy ez kell Sooyoung lelkiismeretének. Azt meg nagyon is remélem, hogy Kai olyan családhoz került, ahol majd jól bánnak vele.
    Amúgy meg hogy lehet valaki olyan kegyetlen, hogy visszakapja a saját fiát, de még csak szemet sem vet rá, csupán néhány szál hajára van szüksége, hogy klónozni tudja… PEDIG ott van a valódi is, akinek jobra fordíthatná az életét, de neeeem, a könnyebb utat kell választani, a másikat meg a mélybe kell vetni. Ennél a résznél nagyon ideges voltam, pedig amúgy én full nyugodt olvasó vagyok, de itt sikerült kicsalnod ezt belőlem. Végig olyan hangulatom volt, mintha regényt olvasnék, és amikor vége lett, hatalmas hiányérzetem volt, mert tovább akartam olvasni. Nagyon megtetszett a világ amit felépítettél, rengeteg érdekes lehetőség van benne, úgyhogy bármikor simán folytatni tudnád. Légyszi légyszi, szeretnék folytatást.

    Amúgy lehet csak én néztem el egy két sort, de számomra nem derült ki, hogy akkor végülis konkrétann mi történt Taeyonggal? Csak említve volt a történetben, én mégis úgy sajnáltam őt is. Meg persze Taeyongról beszélünk, úgyhogy a nevét olvasva máris megszerettem.

    Az erotikus rész 10/10. Pont. Tökéletes volt, árnyalt, finom, ízléses. Minden szó, kifejezés a helyén volt, gyönyörűen írtad meg. Ezt már-már tanítani kellene (főleg, hogy rengeteg olyan 18+ rész születik, amik után kikaparnám a sszememet, és legszivesebben kitörölném az egész elmémet).

    Egyszóval felülmúltad minden elképzelésemet és elvárásomat, úgyhogy ezentúl nálad magasra fogom helyezni a lécet! Továbbra is tartsd ezt a szintet, és a többi körben is kápráztass el. Köszönöm, hogy olvashattam ezt a novellát! Már nagyon várom a következő írásodat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa!

      Jajjj de örülök neki, hogy ennyire lázbahoztalak! Igazából manapság nagyon foglalkozok ezzel a gondolattal, hogy a Taeyongos szálon át egészen Jonginig ki kéne bontanom az egészet, és megírnom hosszabb fanfictionnek, viszont nehéz lenne, mert nem igazán van a kisujjamban az iylen stílusú írás. Szóval lehet jövőre ezt a tervet emgvalósítom xD Tudom, addig kellene ütni a vasat amíg meleg, de most kezdtem a régi történetem újra írásába, és egyszerre nem hiszem, hogy menne a kettő, de majd meglátjuk xD

      Jajj >< A mostani körben valószínűleg Jenkait írok, úgyhogy ezért akkor előre is bocsánat :$ Jennie maga nekem sem feltétlen a szívem csücske (de Jongin valamiért kedvelte vagy mi, szóval annyira nem lehet szörnyű) viszont annyira powervisualcouple Jonginnal, hogy oda meg vissza vagyok xD Viszont Joy emg annyira magaválragadó teremtés, és szerintem ő is jól mutatna Jonginnal, szóval JonginxJoy páros soft spoton van a szívemben xD

      Elájulva? :O uwu nagyon szépen köszönöm! *-*
      Hyungwon meg az egész Monsta egy csoda, nem volt kérdés, hogy őt is belerakom. Még lettek volna emberek, akiket szívesne betettem volna, például Gikwangot, de hát valahol meg kellett húznom a határt na xD

      Eszméletlenül örülök, hogy ennyire valósnak érezted a karaktereim! Annyi energiát fektettem bele ebbe a novellába, és tényleg azoknál a pozitív dolgoknál, amiket írtok angyobb elismerést nem is kaphatnék! Tényleg megérte az erőfeszítés :3

      Jonginie egy csodás családhoz került, akik imádják és megbecsülik!

      De jó, hogy ennyi érzelmet sikerült belőled kiváltanom! Megmondom őszintén, én annál a résznél ejtettem pár csepp könnyet, amikor a klónozást, meg azt írtam, hogy Jongin miken ment keresztül. Nagyon rossz volt leírni, és belegondolni. Pedig sajnos rengeteg ilyen ember van.

      Hát Taeyong meghalt TT Azért táncol már csak a puttóknak az égben, mert feladta, nem bírta tovább a sok kínt, fogvatartást, meg szörnyűséget, ezért lassacskán a halálba taszította magát.

      Tanítani? :O Te jó ég, hát mindjárt sírok! Eddig szerintem ha ez volt a második +18, amit írtam, és nagyon féltem, mert nem szerettem volna átmenni a nagyon nyers megfogalmazásr,a hanem szépen, művészien szerettem volna megírni. Talán a legtöbb időt töltöttem azzal a jelenettel mindközül. Nagyon örülök, hogy tetszett!

      Ahhh, őszintén én utálom, amikor valaki magasra helyezi nálam a lécet, mert a novelláim minősége olyan, mintha hullámvasúton ülne az ember... Ezt látni a legutóbbi novellám minőségén is. Igazából ezután a novella után elgondolkodtam, hogy kilépek, merthát a csúcson kell abbahagyni... De aztán megembereltem magam, és hátha lesz megint egy novellám, amit ennyire szeretni fogunk mindannyian :$

      Köszönöm, hogy írtál, nagyon jól estek a szavaid *-*

      Törlés
  8. Szia!

    Hol is kezdjem? Mondjuk ott, hogy nagyon-nagyon tetszett a történeted. Amúgy is nagyon kedvelem a fantasy műfajt, és ritkán olvasni eredeti ötletet feldolgozó történetet, így különösen megfogott ez most. És talán pont ezért, hogy szeretek új, képzeletbeli világokban kalandozni,ezért volt bennem egy minimális hiányérzet annak kapcsán, hogy hogy történhetett meg az, hogy embereket rabszolga sorba taszítanak, és mint egy szobrot vagy kincset használnak és adnak-vesznek. Amúgy ez az ötlet tényleg nagyon jó, és külön szerencsés dolog volt, hogy ilyen jó stílusban írtad meg. Nagyon könnyed volt és olvasmányos, nem kellett erőlködni, hogy a történet végére érjen az ember, csak falta a sorokat. Én egyedül azon lepődtem meg, hogy a lány lefeküdt a kiszolgáltatott helyzetben lévő fiúval és utána ellökte magától, szerintem ez egy nagyon megalázó helyzet volt. Ha belegondolok, hogy velem bánna valaki így szex után, nagyon zokon venném, ahogy valószínűleg Jongin is tette. Csak emiatt sajnáltam, hogy így lett vége, holott íróként egyetértek veled, hogy nem mentesülhetett a lány a múltban elkövetett tettei erkölcsi következményei alól, nem járhatott ki neki a happy end olyan egyszerűen. Maga a szex jelenet amúgy tényleg nagyon árnyaltan és sejtelmesen volt megfogalmazva, így abszolút beleillet a történet stílusába, nem vált stílusidegenné ez a fülledt erotikával fűszerezett jelenet sem.
    Ahogy a többiek is megemlítették, nekem is az eleje volt az egyik kedvenc jelenetem, amikor a "készletet" szemrevételezi, és keresi a tökéleteset. Nagyon örültem neki, hogy nem volt szájbarágós a történet, nem derült ki nagyon sokáig, hogy egész pontosan kik ezek az emberek, miért vannak bezárva egy aranykalickába a világ elől.
    Keresve sem tudnék negatívat találni, mert bár voltak benne elgépelések, és egy-egy túlfogalmazott mondat, de elenyésztek ebben a hosszú és lebilincselő történetben. Talán az az egy hagyott hiányérzetet bennem, hogy magáról a világról nem tudtunk meg kicsit többet, mert említettél itt klónozást is például, így érdekelt nagyon ez a társadalom, hogy pontosan hogy képzelted el, ugyanakkor tudom, hogy egy fantasy novellának nem feladata az elképzelt világ minden részletét bemutatni, hiszen a terjedelem nem alkalmas rá, és elvenné a lényegről a fókuszt. Így ez inkább csak a fantasy szerelmes énem hiányérzete, aki még hosszan-hosszan olvasta volna ennek a világnak a történetét.

    Összességében eddig legjobb, amit tőled olvastam, nagyon rákaptál a dologra, kívánom, hogy ilyen könnyedén és eredetien írj a jövőben is, mert szerintem ez sokunknak szerezne nagy örömet. Köszönöm, hogy olvashattam!:)

    HH.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3

      Nagyon örülök, hogy magával ragadott az alapötlet és a történet!
      Igazából ez a kérdés bennem fel sem merült, hogy na akkor hogyna is jutottunk ide, hogy emberekkel kereskednek... Te vagy az első, aki ezt megkérdezte, és amúgy valahol jogos, de ebbe bele sem gondoltam >< Bocsánat xD

      Hát ez a fogalmazás is már az átlag írásomat tekintve nagyon nagy kihívás volt nekem. Ennél szörnyen kacifántosabban szerintem esélyem sem lenne megfogalmazni dolgokat :'D Úgyhogy nagyon örülök, hogy ezzel egy olyan aranyközéputat találtma el, amit szórakoztató és könnyű olvasni :3

      Az a szexjelenet kérdéses volt, hogy belekerül-e. Nagyon nem mozgom otthonosan ezekben a +18 dolgokban, nulla tapasztalattal mindig is féltem ilyeneket írni, meg kényelmetlen is számorma, de ezt most meg akartma lépni. Valahogy a fejemben úgy jött az egész történet, hogy benne volt ez a +18 is, így megírtam. Jongin Taeyong miatt évek óta vágyott Sooyoungra, mégha sokáig csak a fejében lévő képre is, és ez fordítva is így volt. (Mármint ki ne vágyna Kim Jonginra xD) Sooyoung pedig abban az állapotban, úgy hogy éveken át elnyomta az érzéseit, nem igazán gondolt arra, hogy mi lesz azután, hogy ez megtörténik. De igazad van, ez eléggé megalázó volt szegény Jonginnak, amikor a nő faképnél hagyta.

      Igen, a bátyám is mondta, hogy egy-két mondat kicsit sokra sikeredett, és hogy azokon kellene javítani. Nem tudom hányszor fogok még ilyen stílusban írni, de ezek nélkül a kis túlzások nélkül jó lenne a magamévá tenni ezt a stílust. Bárcsak :'D

      Hát igazából egy fejlett világ volt előttem, ahol vannak részek és kerületek, ahol hiányzik minden ilyen nagyon fejlett, gazdag, előrehaladott technika, ami kicsit ilyen régi időkbeli fajta. De annyira nagyon részletesen nem gondoltam bele, mert csak a fő dolgokra koncentráltma, és ami mindenképp kellett a novellához. Gondolkodom, hogy majd egyszer írok belőle fanfictiont, viszont akkor erre a kérdésre a választ majd ki kell bontanom a fejemben.

      Hogyha olyan az ötletem, akkor mindig érzem magamban, hogy sokkal jobban tudok teljesítnei. Viszont sokszor inkább lent vagyok, mint fent >< Azért remélem lesz még rá példa, hogy valami ilyesmi kilaiberű novellát írok.

      Köszönöm, hogy írtál, örülök, hogy tetszett!

      Törlés